Thursday, 16 May 2013

Eina Azman Beri Tempoh Tujuh Hari Untuk Ibu Afiq Muiz Mohon Maaf
Dalam isu keluarga Afiq Muiz yang menghiasi kebanyakkan media hari ini, nama Eina Azman pasti tidak ketinggalan kerana beliau di’dakwa sebagai punca pergolakan antara Afiq Muiz & keluarganya.

Pada sidang media bersama Afiq Muiz semalam, Eina Azman kesal yang namanya telah dikaitkan dalam konflik keluarga pelakon tersebut sehingga menjejaskan nama dan reputasi sebagai seorang artis.

“Saya sangat marah dan apabila ibu Afiq tuduh saya kikis duit dia, sekali pun saya tidak pernah ambil duit dia sebab saya ada duit sendiri”

“Saya harap dia tampil buat kenyataan bersihkan nama saya dan jika tidak saya akan ambil tindakan undang-undang terhadap ibu & adik-adiknya”

Untuk itu, Eina Azman memberikan tempoh seminggu kepada ibu Afiq Muiz untuk memohon maaf secara terbuka melalui media dan boleh menerima semula Afiq Muiz sebagai anaknya untuk tidak memanjangkan cerita.

Isu Peluk Zandra Aziela: Anuar Zain Mohon Maaf Kepada Syafiq Rahim


Pasti pengikut setia dunia hiburan terutama peminat setia Anuar Zain masih ingat beliau berpelukan bersama Zandra Aziela yang juga merupakan kekasih kepada pemain bola sepak kebangsaan, Safiq Rahim.

Berikutan gambar tersebut, khabarnya telah berlaku perselisihan faham diantara Zandra dan kekasihnya, Safiq Rahim.

Ketika ditemui siang tadi, Anuar menjelaskan bahawa dirinya dan Zandra tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa. Malah, menganggap Zandra Aziela tidak lebih dari sekadar kawan lama.

Kebetulan pula ketika gambar itu diambil, mereka berdua sudah bertahun tidak saling berjumpa dan teruja untuk bergambar bersama.

“Memang saya terkejut bila tiba-tiba kecoh pasal gambar tu. Kami memang tiada apa apa hubungan selain memang berkawan lama. Sebenarnya kami terserempak diluar. Saya dan Zaza (Zandra) dah bertahun tak jumpa. Jadi bila dah jumpa tu, jadi excited bergambar”

Sehubungan dengan itu, Anuar dengan gentleman memohon maaf kepada pemain bola sepak kebangsaan, Safiq Rahim berkenaan gambar mesranya bersama kekasihnya yang juga merupakan pemain boling kebangsaan negara.

Bagaimanapun, Anuar Zain berharap isu tersebut tidak akan diperbesarkan lagi selepas ini.

sumber:rotikaya