Tuesday, 11 September 2012

(Video) Oppa Gangnam Style Parody Miss Korea 2012 Cun Giler!


Ini pula video MIKO STYLE!!! semua pakat buat parody Gangnam Style!! siap menari kuda kuda lagi awek comel ni. Admin layan kot video cam gini tambah awek KOREAN wuuuhuu I LIKE!!


cuba korang tengok bakal Miss Korea ni! Lawa GILER!! menyesal korang tak tengok video ni. Sekali Miss Korea ni senyum mahu tak lemah lutut korang. ahhaha

[Gambar] Remaja bertudung beraksi lesbian





[Video] G@Y pelakon lelaki melayu popular di Youtube


Gua betul-betul terkejut bila tengok video ni beb.. Tak sangka pulak si Remy tu boleh berlakon dalam video macam ni..

Memang video ni tergolong dalam kategori GAY Terlampau beb.. Dah la tajuk cerita 'comolot'.., nasib baik tak ada adegan bercomolot tu dalam video ni..

Yang paling tak boleh blah.., siap ada adegan mandi sambil berpeluk-peluk sesama jantan.. Lepas tu selit pulak adegan berpegangan tangan sambil kat bawah ada Tag Line "Berahi tidak memiliki sempadan".. Yuckssss!!!

Muslimah K@NTOI m@ksiat dalam tandas



Gadis bertudung yang dipercayai awek Kelantan kantoi buat seks dalam tandas. Pasangan kekasih yang sedang asyik ini telah ditangkap oleh anggota keselamatan setelah mendengari bunyi yang mencurigakan dari dalam tandas. 

Perbuatan mereka ini juga telah dirakam oleh anggota keselamatan tersebut dan turut dimuat naik di laman youtube. 

Neelofa bergambar TERLAMP@U dalam Instagram


Perghhh!!! Tersentap jantung gua beb bila tengok gambar Neelofa yang seksi terlampau dalam Instagram tu.. Nasib baik bukan bulan puasa, kalau tak dah tentu batal puasa gua..

Gua dapat gambar ni dalam sebuah forum.. Kata dorang, gambar Neelofa tu diambil dalam Instagram.. Tapi gua nampak macam ada benda yang tak kena je dengan gambar diatas tu beb..


Walaupun selama ni Neelofa memang selalu berpakaian seksi, tapi gua tak percaya Neelofa sanggup beraksi terlampau sampai macam dalam gambar tu..

Dan setelah gua buat 'siasatan'.., rupanya gambar Neelofa tersebut telah diphotoshop oleh individu-individu yang tak bertanggungjawab..

Korang tengoklah sendiri gambar sebenar dibawah ni..




Kelab tudung T@NPA D@RA di Kelantan


Benda ni jadi di Kota Bharu Kelantan beb.. Yang gua heran, bukan ke Kelantan tu dikatakan negeri paling kuat agama dan dianggap sebagai negeri Serambi Mekah oleh puak-puak jumud Pas?

Apa komen Nik Aziz yang selama ni dok sibuk kutuk negeri lain sebagai tak islamik? Takkan benda ni pun dia nak salahkan Mahathir kot?






KOTA BHARU: Mereka menuntut di institusi pengajian tinggi (IPT), malangnya akhlak masing-masing amat rendah apabila aktif mengamalkan seks bebas, malah bergabung mewujudkan seolah-olah satu kelab bagi merancang kegiatan.

Tanpa mempedulikan dosa dan masa depan, kumpulan siswi berusia 19 hingga 21 tahun itu tidak mahu melihat ada ahli kumpulan mereka yang masih dara.


Malah, sesiapa yang masih dara dipecat ‘keahliannya’ atau tidak layak menyertai kelab itu dan dianggap sebagai kolot atau kekampungan.

Akibatnya, seorang daripada siswi yang pernah menjadi ahli ‘kelab tiada dara’ itu kini menanggung derita kerana disahkan doktor dijangkiti virus HIV berikutan terbabit kegiatan seks bebas.

Lal Baba Mampu Angkat Batu 30 Kilogram…Guna ‘Burung nya’!


Lal Baba dari India adalah orang yang berbadan agak pendek sehingga dia harus berdiri di atas dua batu bata untuk mengangkat batu segi tiga seberat 30Kg beberapa sentimeter dari tanah.
Walau hanya mengangkat beberapa sentimeter tapi tetap saja sangat berbahaya untuk keselamatan zakar.
Geng dukun ini melakukan hal ekstrem untuk menunjukkan secara jelas bahawa mereka mempunyai keyakinan dan kepercayaan agama yang mereka anuti.




Di dalam kekuatan mereka tidak menunjukkan gaya hidup seksual, tetapi mereka percaya yang mereka mampu mengawal dan mencegah nafsu-nafsu seksual, menyimpan tenaga itu sehingga secara mistik boleh diubah menjadi kekuatan fizikal dan spiritual.
Macam-macam hal….

Fakta Sebenar Mengenai Gangnam Style


Ye.. Gangnam Style bukan bermakna "Pujian Untuk Yahudi" dan no...... ianya bukan video cinta Jesus seperti yang anda baca di Facebook. Ini fakta sebenar..

Add caption






Dicekup Ketika Asyik Melepaskan Gelora Nafsu


Dicekup Ketika Asyik Melepaskan Gelora Nafsu Songsang: Aksi jijik 2 lelaki yang asyik melepaskan gelora nafsu songsang mereka di kawasan rekreasi Taman Gelora, di sini, terbantut apabila mereka dicekup penduduk tempatan yang melakukan rondaan untuk mencegah perlakuan tersebut, awal pagi kelmarin.



Seorang daripada penduduk terbabit yang hanya mahu dikenali sebagai Fairuz, 30, berkata, 2 remaja lelaki berusia 19 dan 20 tahun itu dicekup jam 2 pagi setelah intipan dilakukan 15 minit.

Menurutnya, penduduk kawasan perumahan berhampiran Taman Gelora kerap melakukan rondaan bagi mencekup pasangan homoseksual setelah tidak sanggup melihat taman rekreasi tersebut menjadi lubuk maksiat golongan terbabit.



Fairuz berkata, ketika dia serta seorang rakan melakukan rondaan awal pagi kelmarin, mereka mengesan aksi mencurigakan 2 individu yang dilihat asyik memadu asmara. - Dicekup Ketika Asyik Melepaskan Gelora Nafsu Songsang

30 Mak Nyah Lari Bertempiaran Dalam Serbu Di Sebuah Hotel


30 Mak Nyah Lari Bertempiaran Dalam Serbu Di Sebuah Hotel: Lebih dari 30 pondan bergaya dalam pertandingan ratu cantik mak nyah di sebuah hotel berhampiran Taman Ria Jaya, di sini, bertempiaran lari setelah sepasukan anggota penguatkuasa Pejabat Agama Daerah Kuala Muda (PADKM) menyerbu tempat tersebut, malam kelmarin.

Dalam serbuan kira-kira jam 8.30 malam itu, sepasukan anggota PADKM telah menerima maklumat orang awam yang memaklumkan satu pertandingan ratu cantik mak nyah berlangsung di dewan hotel tersebut.

Pegawai Penguatkuasa PADKM, Zaiferi Zainul Abidin, berkata serbuan yang membabitkan seramai 21 anggota terdiri anggota Cawangan Penyiasatan Khas (CPK), penguatkuasa Majlis Perbandaran Sungai Petani (MPSPK) dan Jabatan Imigresen.

Katanya, kehadiran pihak berkuasa dikesan pengawal keselamatan yang berjaga di hadapan pintu dewan tersebut yang segera bertindak memberitahu pihak penganjur menyebabkan semua pondan terbabit cuba meloloskan diri melalui pintu belakang.

“Ketika intipan dibuat semua pondan terbabit sedang bergaya untuk merebut beberapa kategori yang dipertandingkan iaitu Miss Favourite, Best Hair, Best National Costume, Body Beautiful, Miss Cute, Best Make Up serta Catwalk.

“Dalam keadaan kelam-kabut itu hampir 30 pondan yang cuba meloloskan diri sanggup berkaki ayam serta terjun dari tangga untuk mengelak ditahan.

“Semua pondan terbabit lari ke kawasan padang golf serta tasik berhampiran hotel berkenaan dan terus menghilangkan diri di dalam gelap, namun kami menahan 8 mak nyah terbabit dalam acara berkenaan setelah gagal melarikan diri,” katanya.

Beliau berkata, hasil siasatan mendapati dewan terbabit disewa penganjur terbabit untuk mengadakan Pertandingan Ratu Antarabangsa 2012, di mana pesertanya membabitkan mak nyah yang datang dari negeri ini dan juga negeri lain.
 
“Semua mak nyah yang ditahan itu dibawa ke pejabat PADKM dan diambil keterangan sebelum dibebaskan dengan seorang penjamin.

“Mereka akan dikenakan tindakan mengikut Seksyen 7 Enakmen Kanun Jenayah Syariah 1948 iaitu lelaki berpakaian perempuan dan jika sabit kesalahan boleh didenda RM1,000 atau penjara 6 bulan atau kedua-duanya sekali,” katanya. - 30 Mak Nyah Lari Bertempiaran Dalam Serbu Di Sebuah Hotel

Misteri Tingkat 13 KLCC


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, ini ada suatu kisah misteri yang berlaku di tingkat 13 KLCC, dikatakan kisah benar yang mengerikan lagi menyeramkan ini terjadi kepada seorang staff lelaki yang bekerja di tingkat 40 bangunan KLCC.




Pada hari tersebut (hari Khamis malam Jumaat) beliau ada membuat OT dan terpaksa pulang agak lewat kira-kira jam 11 malam sendirian. Sampai di depan lif, dia pun tekan tombol untuk turun. Kemudian,pintu lift terbuka tanpa ada sesiapa di dalamnya. Dia masuk dan tekan tombol “G” untuk ke Ground floor.


Tetapi entah mengapa, lift yang dia naiki itu terus naik ke atas, tidak turun ke bawah. Ketika sampai di tingkat 59, lift tersebut berhenti. Dan pintu lif terbuka… kemudian masuklah seorang perempuan yang cantik dan menawan sekali sambil tersenyum manis. Dia tak pernah melihat perempuan itu sepanjang bertugas di KLCC. Perempuan tadi pun masuk dan berdiri di belakangnya.


Dia tertanya-tanya di dalam hatinya… “Siapa perempuan itu, dan kenapa sudah lewat malam belum pulang ke rumah?” Mau disapa terasa malu pula, jadi masing-masing saling diamlah. Dalam suasana hening sepi itu, lift tersebut terus meluncur turun dari satu tingkat ke satu tingkat.


Tiba di tingkat 13, lampu lift terpadam dan lift terhenti. Dia mencium bau yang teramat busuk, yang mengganggu rongga hidungnya. Bulu romanya tiba-tiba berdiri. Dalam keadaan yang begitu cemas dan seram, dia cuba menenangkan perasaannya dengan membaca apa sahaja ayat-ayat suci yang terlintas diingatannya sambil memberanikan diri untuk menoleh ke belakang setelah lampu lift menyala. Tiba-tiba saja, perempuan yang berada belakangnya ketawa ……… dan segera berkata ……..






“Maaf ya… saya kentut…abang jangan marah ya ?” :p

Remaja dicekup bersama pasangan


DUNGUN – Seorang remaja wanita yang masih menuntut di sebuah institusi pengajian awam, bukan sahaja nyaris meringkuk di penjara, malah bakal berhadapan hukuman disingkir daripada universiti, apabila dia didapati bersalah oleh mahkamah atas tuduhan jenayah syariah yang dilakukan bersama pasangannya.

Remaja terbabit yang berusia 19 tahun, dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah Dungun pagi semalam, atas tuduhan persediaan melakukan persetubuhan bersama pasangannya, seorang buruh, Mohd Saiful Mohd Nor, 24 tahun.

Pasangan ini didakwa mengikut Seksyen 29 (a) (b) Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Takzir Negeri Terengganu 2001, jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman denda maksimum sebanyak RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali.

Mengikut kertas pertuduhan,  tertuduh ditahan sepasukan pegawai penguatkuasa syariah (PPS) di sebuah bilik hotel, kira-kira jam 12.30 pagi, pada 6 ogos lalu.

Ketika serbuan dilakukan, pasangan lelaki  yang didapati tidur dalam keadaan berselimut atas katil hanya memakai ‘boxer’ manakala tertuduh wanita pula hanya berkemban dengan tuala tanpa memakai sebaang pakaian dalam.



Siasatan selanjutnya juga mendapati mereka bukan mahram.

Coli, seluar dalam wanita, seluar jeans serta tudung antara barang kes yang turut dirampas sebagai bahan bukti.

Kedua-dua tertuduh itu bagaimanapun nyaris bermalam di tirai besi apabila Hakim Syarie, Shamsuddin Ngah memerintahkan mereka dikenakan hukuman denda RM2,700 atau penjara dua bulan.

Kedua-dua tertuduh yang berasal dari Felda Kerteh Tiga itu yang mengaku bersalah sebelum membuat rayuan agar diringankan hukuman akhirnya menjelaskan denda masing-masing. .

Pendakwaan dikendalikan oleh Pendakwaraya Syarie, Mustaffar Hamzah manakala tertuduh tidak diwakili oleh peguam.

[Video] Zizan Razak dengan kereta EVO di atas jalan raya


Lihat Video Dibawah:

[11 Gambar ]Sekitar Miss Universe Venezuela 2013



Negara Amerika Latin terkenal dengan obsesi mereka terhadap pertandingan ratu cantik. Di Venezuela, pemenang pertandingan ratu cantik menggunakan kemenangan mereka sebagai batu loncatan untuk mempunyai kareer lakonan Telenovella. Hari ni mari kita lihat sekitar pertandingan Miss Universe Venezuela yang berlangsung hujung minggu lalu. Pertandingan tahun ini dimenangi oleh Gabriela Isler (24) yang berasal dari Maracay, Aragua. Gadis ini bakal mewakili Venezuela dalam pertandingan Miss Universe tahun hadapan. Dari gambar di bawah kami sedari kebanyakkan ratu cantik yang bertanding kelihatan seperti patung Barbie edisi sebenar. Pemenangnya pula nampak macam drag queen.





14 Dipecat Gara-Gara Video Parody 'Gangnam Style'


El Monte: Sekumpulan penyelamat kolam renang di sini menyangka usaha mereka beraksi menggunakan rakaman video rap muzik Korea Selatan akan mendapat pujian, tetapi sangkaan mereka meleset.


Majikan mereka tidak bersetuju dengan usaha itu dan memecat 14 penyelamat kolam renang berkenaan yang bertugas di sini, minggu lalu. Diberi tajuk Lifeguard Style, video lebih dua minit itu meniru gaya bintang pop Psy yang mempersembahkan Gangnam Style, rentak sensasi internet tahun ini.Dalam aksi mereka, 14 penyelamat itu memakai pakaian renang merah dan meniru gaya Psy serta menyapu krim kulit sesama sendiri.

Dalam satu aksi yang disiarkan YouTube, seorang daripada mereka menari dengan seorang rakan di celah kangkang.

Disifatkan tak senonoh

Ketua mereka nyata tidak memberi sokongan atau terhibur dengan gelagat mereka dengan menyifatkan ia tidak senonoh dan memalukan, kata salah seorang penyelamat terbabit, Gabriel Gonzalez kepada NBC.
Pihak berkuasa perbandaran pula menjelaskan, kumpulan penyelamat itu bersalah menggunakan harta benda awam termasuk kolam renang dan pakaian mereka untuk kegunaan peribadi, menurut laporan.

Penyelamat terbabit yang mahu bekerja semula di tempat sama sudah mewujudkan laman web di Facebook berjudul Bring Back The El Monte Aquatic Center 14, yang sudah mempunyai 584 peminat dan mendapat tandatangan sokongan hampir sama.
Kami rasa tidak adil kena pecat menggunakan alasan itu, kata seorang lagi penyelamat, Alexander Huerta kepada CBS.

Setakat ini, lebih 359,421 sudah menonton aksi penyelamat terbabit di YouTube.
Bagi muzik video asli pula, 129,650,081 sudah menonton aksi penyanyi Korea Selatan itu.

Nama sebenar Psy ialah Park Jae Sung. Lagunya adalah satu komentar mengenai sikap kebendaan melampau di Korea Selatan ketika ini.


Lagu Psy kalahkan Bieber

Sambutan hangat lagu itu dilaporkan lagu Baby yang disampaikan Justin Bieber dan lagu Rebecca Black, Friday.

Selain itu, Psy dan penerbit album Bieber, Scooter Braun, memeterai perjanjian untuk menghasilkan lagu bersama dengan Braun menyiarkan video pendek mengumumkan rancangan mereka bertujuan membolehkan artis Asia itu yang pertama dari Korea untuk mencatat rekod baru nyanyian di Amerika Syarikat.

sumber:http://www.fuzore.com