Wednesday, 1 August 2012

[VIDEO] Sakit Mata, MC Dapat 5 Hari…Dan Itu Pun Nak Masuk Youtube?
Semuanya kerana dia sakit mata dan terkena ‘eye infection’, doktor telah memberikan cuti sakit atau MC kepada dia selama lima hari.

Kalau kita yang bekerja ni, bolehlah nanti buat video seperti gadis ini dan berikan kepada bos sebagai tanda cuti sakit.

Anda tonton, anda lihat dan anda fikir dan nilai sendiri.
Ada berani?


Gambar Khairul Fahmi Che Mat Jadi Duta BrylCreem


Gambar Khairul Fahmi Che Mat Jadi Duta BrylCreem : Berikut ada beberapa keping gambar penjaga gol sensasi Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat yang dilantik menjadi duta baru produk BrylCreem Malaysia.

Bertarikh 31 Julai 2012, Apek atau nama sebenar beliau Khairul Fahmi Che Mat dilantik menjadji duta produk BrylCreem.


Menurut Apex, “Saya begitu teruja diberi peluang untuk mewakili jenama ini yang memiliki nilai yang sama seperti diri saya. Saya menjadi lebih teruja lagi kerana dapat menyertai barisan bintang sukan yang lain terutama sekali David Beckham, dan menjadi wajah baru Brylcreem di Malaysia.”

Berikut adalah himpunan gambar yang diambil dari laman blog beautifulnara dan Budiey. Terima kasih.


Perempuan Ni Sakit Mental Tahap Kronik.Lihat!

Memang sah...sakit mental tahap kronik minah ni...

K@NTOI! WANITA URUT LELAKI SAMBIL B@GEL!! FOTO ORI!PUCHONG – Keasyikan beberapa pelanggan diurut tanpa seurat benang di pusat refleksologi Bandar Puteri di sini terbantut apabila premis dikunjungi mereka diserbu pihak berkuasa, lewat malam kelmarin.

Difahamkan, premis sama pernah diserbu sebelum ini namun pengusaha dikatakan tidak serik mengulangi kesalahan lama.

Dalam serbuan kira-kira jam 11 malam oleh Jabatan Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) dan Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Serdang itu, seramai 11 wanita warga asing, dua penjaga premis dan tiga pelanggan ditahan.

Pengarah Jabatan Penguatkuasaan MPSJ, Ahmad Hasan berkata, bertindak atas maklumat awam dan risikan, pihaknya menyerbu rumah urut dan pusat penjagaan kesihatan di Jalan Puteri 1/4 dan Puteri 1/8.

Menurutnya, anggota penguat kuasa terpaksa memecahkan pintu masuk utama kerana penjaga premis menutup kesemua pintu bagi menyukarkan tindakan pecah masuk ke dalam premis.

Katanya, premis dilengkapi kamera litar tertutup (CCTV) di setiap pintu dan di bahagian luar dipercayai untuk mengawal kehadiran pihak berkuasa.

Beliau berkata, berapa kondom yang sudah digunakan ditemui dan hasil siasatan mendapati pengusaha premis menawarkan khidmat seks serta urutan badan ke badan (B2B) kepada pelanggan.

“Ketika tindakan operasi diketuai Penolong Pengarah Penguat Kuasa MPSJ, Mazrul Zahar Mohd dijalankan di premis kedua, terdapat pelanggan yang diurut dalam keadaan berbogel.

“Kedua-dua premis dikenakan tindakan di bawah UUK 13(k) Undang-undang Kecil Pusat Kecantikan Dan Penjagaan Kesihatan MPSJ 2007 kerana melanggar syarat-syarat sekatan lesen yang dikeluarkan majlis dengan menggajikan wanita warga asing,” katanya.

Ahmad berkata, semua yang dicekup diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut.

Sehingga Julai lalu katanya, sebanyak 127 kompaun dikeluarkan manakala 36 premis rumah urut dikenakan tindakan sitaan dan penutupan premis oleh MPSJ.

Iklan Kapsul Hormon


Gadis Dari Negara Lain Tetapi Wajah Seperti Gadis MelayuJuadah berbuka dicampur arakKUCHING:
Siang menyediakan juadah berbuka puasa dicampur arak, manakala malam mengadakan aktiviti untuk golongan songsang.


Begitulah penemuan mengejutkan di sebuah restoran di sini, yang mengetepikan sensitiviti umat Islam sepanjang Ramadan ini.
Kegiatan restoran baru beroperasi sejak empat bulan lalu itu terbongkar selepas Jabatan Agama Islam Sarawak (Jais) dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri,
 Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) Sarawak melakukan pemeriksaan, jam 3.45 petang semalam.

Ketika pemeriksaan, sebahagian besar pekerja restoran terbabit sibuk menyiapkan menu berbuka puasa menawarkan pakej RM48 seorang, selain turut menemui beberapa botol mengandungi cecair dipercayai arak.

 Bagaimanapun, ketika disoal siasat, beberapa pekerja restoran itu menafikan kononnya cecair dalam botol itu arak, sebaliknya minyak masak.

Guo Yun Meng H@t And @exy photo


Gua Yun Meng Statistic

nama panggilan:Guo
Berasal:China,shanghai
dilahirkan: 2/ 2/1991
Berat :46kg memang ringan la;
Bentuk Badan:32-25-34
Blood Type: O
Occupation: model, actress