Wednesday, 24 October 2012

Gaya Bergambar Remaja Russia


Inilah posing yang menjadi kegilaan remaja2 russia sekarang..dah macam dugong dah =))
nak tgk lagi? Jom






Nurse Ini Sedang Keluarkan Air Mani Lelaki Itu

NURSE atau jururawat-jururawat ini sedang memproses keluarkan air mani dari lelaki-lelaki itu. Di China, menjual sperma sudah menjadi satu perniagaan maju. Kerana ramai lelaki sudah tidak dapat hasilkan benih yang sihat dalam sperma atau air maninya.





Sumber :apakepelik.blogspot


Inilah gambar Selena Gomez tayang payudara yang tersebar di Internet





Kebelangkangan ini pencarian gambar Selena Gomez telah mendapat hit yang tinggi, apabila gambar bogel artis tersebut telah tersebar di Internet. Gambar Remaja popular ini, Khabarnya telah diambil, dicuri, dirembat oleh FANnya sendiri dan disebarkan diatas tujuan yang tidak mendapat
sebarang keuntungan.

Gambar tersebut menunjukkan aksi Selena Gomez berposing bahagian buah dadanya dan kawasan privasinya tanpa memakai pakaian dalam di bahagian atas badannya begitu juga dibahagian kawasan privasinya.

Gambar Original tidak dapat dipaparkan disini diatas tujuan menjaga nama baik golongan kaum wanita tetapi sekiranya anda ingin tahu anda boleh berikan email anda di bahagian komen.

Zubir Dakwa Gambar B@gel Rozita Che Wan Adalah Tulen


Zubir Berita Harian, Wartawan hiburan paling bermulut laser di Malaysia ini memang tidak pernah sepi daripada kontroversi mengalahkan seorang selebriti.

Jumaat lalu, sekeping gambar bogel didakwa Rozita Che Wan mula timbul diinternet dan ianya lantas dinafikan oleh Rozita Che Wan. Rozita Che Wan Mendakwa gambar bogel itu adalah pelanduk dua serupa atau pondan yang menyerupai dirinya.


Rozita juga menyangkal yang beliau tergamak untuk melakukan perkara tidak senonoh sebegitu lebih lebih lagi diri beliau merupakan seorang yang buta teknologi.
Zubri Berita Harian yang semmenagnya mempunyai pengetahuan luas dalam dunia hiburan mendakwa gambar bogel Rozita Che Wan tersebut sebagai original dan Rozita Che Wan ‘menipu’.
“Isu gambar bogel Rozita Che Wan kini tersebar luas diinternet Apa lagi nafikan je la selagi boleh, cipta pelbagai alasan kukuh pertahankan diri walaupun gambar itu original!”, tulis Zubir.




Gambar B@gel Rozita Che Wan – Ini Bukan Saya




Gambar Bogel Rozita Che Wan??Ini Bukan Gambar Bogel Saya – Jelas Rozita Che Wan. Jika tengok sekali imbas memang ramai akan berkata wanita dalam gambar bogel ini mirip Rozita Che Wan. Tetapi tuan badan sudah memberikan kenyataan balas.
Menerusi portal hiburan Murai, Rozita Che Wan menafikan yang individu dalam gambar bogel yang di tunjukkan itu adalah dirinya dan berkata tidak tergamak untuk lakukan sebegitu.
“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tidak tahu apakah itu video chat atau webcam. Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak”
“Jadi, terus-terang saya tidak pernah berbuat perbuatan yang terkutuk seperti ini,” jelas Rozita Che Wan hari ini. Meneruskan penjelasan kepada murai.com.my, Rozita memberitahu gambar bogel itu bukannya menggunakan teknik super impose kerana berkemungkinan besar ia adalah individu yang menyerupai wajahnya.
“Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya.
“Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya.
“Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya,” jelasnya.
Difahamkan, gambar bogel Rozita Che Wan tersebut telah pun disiarkan disebuah laman blog pada awal tahun 2012. Malah, wanita yang berada didalam gambar tersebut telah menjadi pujaan ramai kerana wajahnya menyerupai Rozita Che Wan.

Pemilik Blog Luc@h Sumptuous Erotica Dilayan Bagai Selebriti Oleh Stesen Radio Malaysia



Rakyat Malaysia marah dan terhina apabila dua rakyat kita yang kini sedang menuntut di Singapura, Alvin dan Vivian bertindak merakamkan aksi seks mereka di dalam blog Sumptuous Erotica milik mereka tanpa rasa malu dan rasa bersalah.

Malah di Singapura, mereka berdua bakal berhadapan dengan tindakan daripada pihak universiti yang kesal dengan perbuatan mereka. Itu si Singapura, Tetapi sebaliknya berlaku di negara kita sendiri.
Pelik…mereka berdua kini dilayan bagai selebriti, siap diwawancara oleh tiga buah stesen radio tempatan!
Erkkkk…Apa sudah jadi???

Adakah kita juga hendak menyatakan sokongan secara langsung kepada kedua mereka ini. Untuk pengetahuan korang, Alvin dan Vivian telah ditemubual oleh Red FM (104.9) dan Capital FM (88.9).
Malah pendengar juga boleh mendengarnya melalui stesen berbahasa Cina 988FM (98.8). Oh maaf…kita mungkin sudah moden, kita mungkin sudah liberal justeru kita perlu bersikap ‘terbuka’??.

Ya, kita perlu bersikap terbuka….wawancaralah lagi, temubual lah lagi, lepas ni apa kata kita ‘angkut’ kedua-dua mereka untuk muncul secara ‘live’ pula di TV.Kemudian kita minta syarikat-syarikat korporat ambil mereka sebagai duta produk, atau macam mana?

Angkatlah mereka ni bagaikan selebriti..hinanya, bila negara kita, yang diagung2kan sebagai negara islam, boleh membenarakan perkara macam ni. Tak perlu lah angkat sangat perkara yang memalukan macam ni seperti kita bangga dengan cara dan tahap pemikiran diorang ni.
Di bawah ini adalah artikel mengenai wawancara itu yang disiarkan oleh The Star.Korang nilailah sendiri.




PETALING JAYA – Mereka telah menjadi sangat terkenal dalam masa seminggu akibat mempunyai blog seks, tetapi Alvin Tan dan Vivian Lee berdepan beberapa kemungkinan.
Lee, 23, mungkin dihalau keluar dari rumah keluarganya selepas blog “Sumptuous Erotica” yang dikongsi dengan Tan, 24, menjadi tajuk utama dalam beberapa akhbar di sini dan di Singapura.
“Ibu saya memberi saya kata putus sama ada mengahwininya atau keluar dari rumah dalam tempoh sebulan,” katanya, sambil menambah dia “sedikit takut” mengenai perkara itu.
Dia baru sahaja lulus ijazah pemasaran dari Universiti Multimedia dan tinggal di Johor Baru bersama ibu dan abangnya.
Tan sedang menghabiskan cuti belajar di National University of Singapore (NUS) dengan ibu bapanya di sini dan pangsapuri yang disewa di Kuala Lumpur. Cutinya ini tidak mempunyai kaitan dengan blog seks.
Lee berkata dengan kebarangkalian yang tipis untuk berkahwin dengan Tan, kerana kedua-dua menganggap diri masih muda dan tidak bersedia untuk komited antara satu sama lain, dia mungkin mengakhirinya dengan tinggal bersama Tan.
“Saya fikir dia boleh bergantung dengan saya. Saya rasa saya boleh memberikan bantuan kewangan,” kata Tan semasa temubual panjang dengan radio Kumpulan Media Star di sini, Jumaat.
Kedua-duanya berkata ibu Lee yang juga ibu tunggal tertekan dan telah cuba menghubungi Tan untuk memberi teguran tetapi Tan tidak menjawab panggilan tersebut.
“Ibu saya juga memarahi saya dan tidak mahu memberitahu apa-apa kenyataan kepada akhbar,” kata Lee. “Tetapi saya rasa saya menentangnya.”
Bagi Tan, pelajar undang-undang dan pemegang biasiswa Asean, dia menghadapi kemungkinan dibuang universiti dan biasiswa dibatalkan selepas gambar bogelnya dan video seks bersama Lee menjadi tajuk utama di republik itu.
Tetapi dia berkata tidak melihat ia sebagai “sesuatu yang besar” jika disingkirkan dari universiti.
Kedua-duanya, Tan dan Lee mahu menceburi bidang perniagaan persembahan dan tidak menolak kemungkinan menjadi pelakon.
Mereka juga mendedahkan bahawa berkongsi gambar intim dan video di internet adalah ‘idea bersama’. Lee yang telah memujuk Tan untuk menangkap gambar dan klip bogel antara satu sama lain.
“Kami mula mengambil gambar bogel ketika bertemu kali kedua,” kata Tan.
“Kami menghabiskan cuti di sebuah hotel di P.Pinang dan dia telah berbogel.
“Dia bertanya kepada saya jika saya mahu mengambil gambar (bogel) dan saya menganggapnya sebagai suka-suka,” kata Tan, yang berkata dia tidak melakukan seks sejauh ini dengan bekas teman wanitanya.
“Kebanyakan adalah pengecut. OK, saya tarik balik. Mereka tidak mencabar,” katanya.
“Melakukan perkara-perkara seperti ‘bungee-jumping’ atau terjunan udara adalah perkara biasa,” katanya. “Saya mahu bergaul dengan orang-orang yang telah melakukan perkara-perkara yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.”
Dengarkan pra-rakaman temubual dengan pasangan ini di Red FM (104.9) dan Capital FM (88.9) pada pukul 2 petang hari ini.
Pendengar di Lembah Klang juga boleh mendengarnya melalui stesen berbahasa Cina 988FM (98.8) pada pukul 7.30 pagi, Selasa.
Stesen radio kumpulan media The Star Red FM, Capital FM dan 988 FM turut membawakan beberapa topik termasuk:
- Bagaimana mereka bertemu dan bagaimana dia obses dengan wanita bernama ‘Vivian’.
- “Alvin mempunyai ‘keterujaan’ untuk nama Vivian. Kami bertemu melalui “kawan atas kawan” di Facebook, dan Alvin telah menjadikan saya sebagai kawannya.” – Vivian
Mengenai rakaman video seks.
“Ia sebenarnya terdapat lebih banyak. Seks lebih ghairah yang kita ada tidak direkodkan. Ia sebenarnya seperti kerja” – Alvin
- Bagaimana jika ia adalah anak-anak mereka menyiarkan video seks?
“Saya tidak akan menggalakkan mereka secara langsung, tetapi saya akan menggalakkan mereka untuk menyerlahkan apa jua bakat atau minat mereka.” – Alvin
- Adakah dia menyesal apa-apa ini?
“Kami hanya akan menyesali perkara yang kami tidak melakukannya. 20 tahun dari sekarang, saya akan melihat kembali zaman 20-an saya dan saya berfikir bahawa saya adalah begitu menakjubkan.





Veena Malik Model Pakistan Di Majalah FHM




Gambar Bogel Veena Malik Model Pakistan – Seorang model pakistan Veena Malik menafikan dia berbogel untuk majalah FHM edisi India.Veena Malik yang beragama Islam tampil berbogel tanpa seurat benang untuk kulit majalah FHM isu Disember 2011.Tindakan Veena Yang berbogel itu dikecam oleh rakyat pakistan
Veena menafikan bahawa dia bergambar bogel untuk majalah FFM tersebut.Dia mendakwa gambar tersebut palsu dan dihasilkan melalui teknik pertindihan imej.
Namum Pengarang FHM India, Kabeer Sharma mengatakan bahawa gambar bogel Veena Malik itu  tulen. dan mendakwa memiliki klip video sesi fotografi Veena selain e-mel daripada Veena bagi membuktikan perkara tersebut.


Ayah Yang Berumur 13 Tahun


Berita mengejutkan dunia, seorang budak di Britain  menjadi bapa pada usia 13 tahun. Alfie Patten dan teman wanitanya yang berusia 15 tahun, Chantelle Steadman melakukan seks dan mungkin takde duit nak beli kondom, dan beberapa bulan kemudian mereka mendapati Chantelle telah mengandung.

Pada mulanya, pasangan tersebut mahu menggugurkan anak mereka tapi disebabkan ketiadaan duit, mereka berhasrat untuk meneruskan kandungan sehingga bayi mereka dilahirkan.

Giler babeng weeeehhh!!! Kecik-kecik dah pandai buat anak!!! Muka si Alfie ni macam baby face, tak macam budak 13 tahun, tapi perangai gatai lebey-lebey!!!


Ibu bapa Chantelle pada mulanya tidak tahu yang anaknya mengandung, sehinggalah dia melihat perubahan badan pada Chantelle dan beratnya yang semakin naik. Chantelle mudah naik loya dengan pemakanan dan akhirnya ibu bapa mereka membawa Chantelle ke klinik, dan doktor mengesahkan yang Chantelle mengandung.




 Muka Couple Yang Lahirkan Anak Luar Nikah

Ibu bapa Chantelle telah berjumpa dengan ibu bapa Alfie tentang perkara tersebut. Haaa!!! Kena belasah ke Alfie??? TAKKKKK LANGSUNG!!! Sebaliknya mereka menyokong tindakan Alfie untuk teruskan kandungan Chantelle. Kononnya, di Britain masalah pengguguran anak berleluasa di sana dan tindakan Alfie dan Chantelle itu adalah contoh terbaik remaja yang patut lakukan apabila beromen dan tak memakai kondom yang boleh menyebabkan terlahirnya anak luar nikah.

Bayangkan, nak beli kondom pun payah, camne la gamaknya Alfie dan Chantelle nak sara anaknya nanti??? Menurut laporan akhbar, 

"“I didn’t think about how we would afford it. I don’t really get pocket money. My dad sometimes gives me £10.”

Faham tak apa dia cakap??? Dia cakap, dia tak peduli tentang macam mana nak sara anaknya nanti. Hakikatnya, ayah dia sendiri pun kadang-kadang kasi dia 10 pound untuk belanja diri sendiri.

Jurukamera Yang S@ngap

Malas nak cakap laaaaa.... Korang tengok la sendiri...


Design Baju Yang Akan Popular Lepas Ni

Lambang asal BATMAN macam ni,



Lepas ni, akan keluar design baru untuk BADMAN, BADGIRL...


Artis Malaysia Buah Yang Besar



Ko Pakai Spender Ke Tak??


Mungkin laki ni baru lepas beromen dengan awek dia kot. Semasa kat sebuah kedai, lelaki tu tiba-tiba nak terkencing, masa dia kencing tadi baru dia perasan dia terpakai spender awek dia. Agaknya, mungkin awek dia pula memakai spender dia selepas beromen kat hotel tadi.

Tu yang laki tu cuba check spender awek dia tu kot...

Huhuhuhu....Peace.... Salam mereng daripada aku kat awek2 seksi...


Ada Apa Dengan Awek S@ksi Ni??

Fuhhhh... geram betul aku tengok gambar model ni. Sekali pandang macam Mariah Carey. Dadanya bulat, mantoppppppp!!! Tok sheikh kalau tengok gambar ni pun boleh terketaq lutut. Tapi aku rasa yang paling untung sekali bab awek seksi ni ialah tukang jurufoto untuk gambar ni. Sebabnya dia boleh tengok secara LIVE keseksian awek dalam gambar ni....


Cantik kan?? Sila lelehkan air liur korang..





Gambar Penuh Dibawah










































Kenapa Ramai Blogger Wanita Kalau Dibandingkan Dengan Lelaki?



Pergi la blogwalking kat mana-mana blog, pasti korang akan cakap, kenapa aku asyik masuk blog wanita jeeee.. Boleh dikatakan setiap kali blogwalking dalam satu-satu  masa percentage owner blog tu adalah wanita. Tul tak??

Tak cukup dengan tu, blogger wanita lebih ramai follower kalau nak dibandingkan dengan blogger lelaki tambah-tambah kalau blogger lelaki tu tak hensem, perut berlipat dan ketiaknya berbulu. Lagi yang blogger lelaki takde follower tu mesti blogger yang tak hensem, perut berlipat tapi posing konon-kononnya dia tu hot. Errrrr... tul tak tul tak???

Edisi kali ni, kami nak rungkaikan kenapa lebih ramai blogger wanita di Malaysia ni berbanding blogger lelaki???



1) Perempuan suka kongsi cerita
Tak kisahlah cerita happy ke, cerita sedih ke, wanita pastinya akan berkongsi dengan pembaca-pembaca setia tentang perkara yang berlaku dekat diri dia. Di Malaysia ni, ramai stalker. Stalker ni cukup suka baca kisah-kisah hidup orang terutamanya blogger yang letak gambar peribadi dekat blog.

2) Blog perempuan cantik, ada lip lap lip lap, ada banyak gambar
Kalau nak dibandingkan dengan blogger lelaki, blogger wanita lagi terror dalam menghias blognya secara melampau-lampau. Blogger lelaki selalunya ringkas dan tak suka tampal gambar-gambar yang banyak dalam blog mereka. Jadi, pembaca yang membaca blog lelaki pasti cepat bosan, so last-last blogger lelaki tu rasa sia-sia je buat blog dan akhirnya mereka decide untuk close je blog mereka tu.




Blogger Wanita Posing Macam Ni Je Dah Boleh Dapat 20 Follower



 3) Blogger perempuan lebih originaliti.

Blogger lelaki ni kebanyakannya plagiat. Copy article orang paste kat blog sendiri. Jadi kat situ tiada uniknya blog tersebut menyebabkan blog tak laku dan akhirnya blog tu dibiar bersawang. Perempuan kebanyakannya ada je celoteh nak diceritakan. Cerita mak marah kat entry pun ada je stalker yang anonymous beri komen.

4) Perempuan lebih suka terlibat dalam dunia internet
Tengok sendiri pengguna facebook, siapa lebih ramai guna facebook? Lelaki ke perempuan?? Haaaa, perempuan... Sama jugak macam blogging. Lelaki suka main game online instead of facebook or blogging. Lelaki juga suka tengok youtube or online streaming video.


Kalau Blogger Laki Posing Macam Ni, Belum Tentu Boleh Dapat 1 Follower Pun 



5) Rumah lelaki jarang ada internet tapi ASTRO konfem ada

Kebanyakan lelaki belum tentu punyai laptop. Kalau ada laptop pun, belum tentu ada internet dekat rumah. Tapi kalau perempuan, laptop ni umpama kemestian yang kena ada, plus internet termasuk dalam pakej apabila memiliki sebuah laptop. Lelaki lebih prefer dengan gadjet2 yang ringkas macam smartphone. Lelaki ni kalau perlukan internet, diorang terus pergi ke cyber cafe. Sebab tu, ramai wanita terlibat dalam dunia blogging.

6) Perempuan lagi pandai bercerita berbanding lelaki
Lelaki tak pandai mengarang cerita. Tambah-tambah lagi bila nak mengarang omputih. Tapi tengok blogger wanita, BAHASA MALAYSIA punya entri pun ada, BAHASA INGGERIS punya entri pun ada. Disebabkan skill mengarang kurengggg, ramai lelaki tak join dunia blogging.  





Ibu Rakam Video Anak Mandi B@gel


Wahai kawan-kawanku, kalau korang terasa umur korang dah lanjut dan masih tidak mempunyai teman hati, apa kata korang cuba teknik yang digunakan oleh makcik dari China ni.


Disebabkan terlalu risau akan anaknya yang belum mempunyai teman hidup tatkala umur anak perempuannya dah pun berusia 26 tahun, makcik ini telah mengambil tindakan drastik iaitu merakam aksi anaknya mandi bogel dan kemudiannya video itu diupload ke dalam internet untuk tontonan lelaki-lelaki mahupun pengkid-pengkid.

Kenapa makcik tu berbuat begitu? Dengan harapan, penonton-penonton lelaki akan cuba mengorat anak perempuannya. Yaaaaaaaa!!!!!! Idea yang bijak bukan? Kalau dapat jodoh pun, sah-sah menantunya nanti adalah kaki porn.

Rupanya dalam video tu, makcik tu bukan curi-curi skodeng anaknya mandi, tapi anak perempuannya tu tahu yang maknya sedang merakam aksi dia tengah mandi... Kira, anak beranak sepakat laaaaa untuk  rakam aksi terlampau....  Video yang memakan masa 80 saat ni berakhir dengan kata-kata dialog dari si ibu dan si anak,

"Kamu inginkan lelaki yang macam mana wahai anakku???" tanya makcik tu.

"Cukuplah sekadar lelaki itu tahu menghormati ibuku dan diriku...." balas anaknya sambil keluar dari bilik dalam keadaan bogel.

Kisah Wanita Hamil Yang Dibenci Orang


Aku pelik la dengan orang perempuan yang mengandung ni especially golongan-golongan bos wanita yang tengah mengandung anak pertama mereka. Perangai macam pelik je. Aku tahulah penderitaaan korang ke hulu ke hilir bawa anak dalam perut tu, tapi boleh tak kawal sedikit emosi tu???

Macam bos pompuan aku ni, dia tengah sarat mengandung, suami dia plak boleh enjoy pergi memancing, main futsal, lepak kedai mamak seolah-olah macam orang bujang. Bini mana tak mengamuk dapat suami macam tu kan? Si bini tengah sakit kaki, pening kepala, tiba-tiba suami plak buat bodoh je kat bini dia.Balik je si suami ke rumah, dah si bini membebel-bebel, last-last jadilah pergaduhan. Macam-macam ayat la terkeluar bila dah bergaduh tu.

"Jantan tak guna!!! Ko ingat aku ni bla bla bla...." kata si bini.


"You tu yang ngade-ngade!!! Mengidam bukan-bukan... bla bla blaaa..." kata si suami.


Ok tamat cerita dekat rumah bos perempuan aku tu.


Sekarang bila datang pejabat, bos aku yang mengandung tu plak emo semacam. Ada je benda nak diamuk-amukkan. Kalau salah eja buat surat pun, dah keluar ayat maki hamun dari mulut si bos aku tu. Kadang-kadang campak je fail-fail ke meja staff. Apa ingat staff ni babi ke??? Sedap-sedap je ko nak perlaku orang sesuka hati ko. Haaaaaaaaaaa!!! Kan dah keluar perkataan babi dari typing aku ni?? Hehehehehehe...


Ok, 3 bulan berlalu, dan semalam, bos aku dah pun melahirkan anak. Tengah hari tadi aku lawat bos aku nak tengok baby dia kat hospital. Hmmmm... ni baby ke babi??? Pelik je muka anak bos aku ni.
TAMAT. CERITA REKAAN JE KAT ATAS NI.


Moral:
Faham tak cerita dekat atas??? Sepatutnya apabila nak menyambut orang baru, banyak-banyakkan lah membaca quran, berdoa agar anak kita nanti selamat dilahirkan, sempurna tubuhnya. Si suami plak, janganlah jadi orang tak bertanggung jawab. Masa  beromen dengan bini sedap je, dah dapat hasil, buat bini macam  kambing plak. Hulur-hulurkanlah bantuan kepada si isteri tu.



Selain dari tu, jagalah perhubungan dengan orang sekeliling gak. Kadang-kadang, bila si isteri yang tengah mengandung  tu stress, dia lepaskan geram kat orang lain plak. Tak boleh la macam tu. Orang lain pun ada perasaan gak. Orang lain pun boleh menyumpah gak!!! Nak ke anak ko nanti disumpah-sumpah lahanat dengan orang???


Cuba tengok gambar kat atas tu. Dah sarat mengandung pun nak posing sexy lagi?? Ada je golongan wanita hamil ni yang tengah sarat, jalan-jalan pergi shopping mall pakai pakaian seksi. T-shirt senteng, baju mengandung yang jarang sampai boleh nampak spender... Apa ni??? Apa diorang ingat, bila tengah mengandung tak boleh berfesyen ye?? Haaaa!!! Riak!!! Tu yang orang keliling menyumpah tu..Tengoklah nanti, apa yang terjadi pada anak tu nanti. Tu yang ramai anak jadi mangsa penceraian tu, dah lah, dalam perut ibu lagi dah dihina orang keliling sebab perlakuan ibu tu, bila dah besar, jadi plak mangsa penceraian mak bapak.


Kepada bakal-bakal ibu, selamat hari ibu yaaa... Sory late wish... Jadilah ibu yang terbaik aqidah dan akhlak.  Yippppppaaaaaaaaaaaa!!!!!!

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA MENJADI iSU pANAS


Masihkah korang ingat siapakah antara artis-artis di Malaysia ini yang pernah kantoi berbogel??? Tak ingat? Ok, marilah kami recall nama-nama artis Malaysia yang pernah kantoi bogel. Sekadar berkongsi cerita lama dan jadikan teladan berjaga-jaga jangan dijadikan mangsa atau mangsa skodeng atau mangsa penipu.


Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau berbogel di dalam sebuah rumah (mungkin rumah Zarina sendiri). Dikatakan sebanyak 300 keping gambar bogel Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, takde yang auto). Cerita gosipnya, Zarina ketika itu telah ditawarkan oleh seorang lelaki untuk mengambil gambar Zarina dalam keadaan telanjang dan gambar tersebut tidak akan dihebahkan ke Malaysia. Disebabkan desakan duit dan terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur untuk beraksi telanjang di depan kamera. Ada juga sumber lain, menurut sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi pil khayal oleh seseorang (jurufoto). Dalam keadaan stone, Zarina tidak sedar perbuatan yang dilakukannya. Ye laaaaa… dah stone!!! Mana nak sedar. Yang mana satu yang benar, ntah laaaa..

Hampir 10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis kantoi berbogel. Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu kes skodeng telah berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot dan cun meletup iaitu Nasha Aziz. Laporan kes ini ialah mengenai Nasha Aziz yang telah diintai oleh anak tuan punya rumah yang disewa oleh Nasha Aziz. Sebuah kamera video telah disembunyikan di dalam air cond di ruang tamu rumah Nasha Aziz. Khabarnya, segala perilaku Nasha telah diperhatikan oleh si anak tuan punya umah ni lebih dari 6 bulan. …Mak aiii!!!  Lepas je keluar isu tentang Nasha Aziz bogel ni, ramai benar kaum kerabat kami yang singgah ke Petaling Street nak beli cd skodeng Nasha ni. Sanggup wooo keluar RM20 semata-mata nak beli vcd skodeng Nasha ni. Last-last hampeh….. Kena tipu dengan tauke VCD tu. Owhhh…. Time 2002, internet tidak begitu digunakan secara berleluasa, time tu juga DVD belum wujud. Harga VCD cetak rompak ketika tu, dalam sekitar RM8 ke RM10.


Kemudian cerita Nasha Aziz senyap. Pada tahun 2003 atau 2004, satu lagi kes artis kantoi berbogel. Kali ni, video lucah Wan Norazlin pula. Wan Norazlin dan suaminya (ketika video tu direkod, mereka belum status bersuami isteri) telah merakamkan adengan seks mereka di dalam rumah Wan Norazlin sendiri dan juga di rumah pasangan lelakinya juga. Bukan setakat adengan ranjang saja yang dirakam, adengan di dalam bilik mandi pun turut dirakam. Sekali lagi yang menjadi kaya ialah taukeh kedai VCD cetak rompak. Kerana time tu, internet belum digunakan secara berleluasa seperti sekarang. Adengan ranjang ini dikhabarkan telah sampai ke pihak ketiga apabila Wan Norazlin dan pasangannnya telah mengupah seseorang untuk mengedit video rakaman mereka. (eh ye ker??? Takkan laaaa!!!!! Takkan nak kasi kat orang aksi ghairah kita senang2 mcm tu ye tak?)…

Tamat isu Wan Norazlin. Pada masa yang sama juga, isu gambar Linda Rafar dan Edrie Kru turut dipersoalkan apabila gambar bogel mereka dihebahkan di dalam internet. Ketika itu, ramai rakyat Malaysia sudah mengenali internet. Gambar-gambar Edrie dan Linda ini dikatakan fake oleh anggota kumpulan KRU iaitu, Norman, Yusry dan Edrie sendiri. Mereka menyatakan gambar ini adalah fake kerana ada pihak yang cuba untuk menjatuhkan nama KRU serta Linda Rafar (yang ketika itu adalah anggota kumpulan Elite). Entah benar atau tidak, mereka berdua saja yang tau tentang gambar bogel tersebut.


Lama menyepi tentang isu bogel dalam industri ni… Tup tupppp!!!! Isu Ida Nerina pula dikatakan beraksi ranjang bersama pasangan. Tapi, bagi kami yang dah tengok video tu, sah memang sah, tu bukan Ida Nerina. Walaupun ada proof yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina, tetap kami nyatakan yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina. Sebabnya Ida Nerina tak sebuncit seperti minah dalam video tu… Hahahahahahahaha!!!



Paling terbaru gambar bogel Zarina Ann Julie bersama teman lelaki dalam keadaan beromen. Haiiihhhh…. Pelakon drama Anak Pontianak ini dikatakan terlalu bermasalah dengan imej dan akhlak. Selain daripada itu, baru-baru ini, Zarina Ann Julie juga telah dicekup oleh polis di sebuah pusat hiburan malam kerana mengambil dadah. Bila dah ambil dadah, otak pun mereng. Segala tindak tanduk time tu, takkan sedar punya. Sedar-sedar esok hari, gambar bogel, gambar berasmara dah berada kat internet. Haaaa, ni la bahananya!!!

Tukar Nama Je Kan Senang???


Namanya Rebecca Nur Islam... Seorang pelakon yang selalu kontroversi dengan isu-isu keseksian... Baru-baru ni dalam sebuah program TV, beliau telah mengungkapkan beliau bangga beliau seksi. Selain dari tu juga, beliau cakap mak ayah dia support beliau untuk terus seksi.... Ya salammmmmm....


Nenek lentik seperti ahli gimnastik


WILLIAMSTOWN, Australia – Seorang pengajar senaman yoga warga emas di sini, Bette Calman masih memiliki badan yang melentik seperti seorang ahli gimnastik walaupun sudah berumur 83 tahun, lapor sebuah akhbar semalam.

Nenek yang memiliki pengalaman 40 tahun mengajar yoga itu boleh melakukan gerakan bunga lotus dan burung merak yang memerlukan seseorang berbaring dengan berat badan disokong oleh kedua-dua tangannya.


CALMAN menunjukkan salah satu pergerakan yang dilakukannya ketika dia berumur 83 tahun.

Pada usia itu, Calman masih aktif dan dia mampu mengajar 11 kelas yoga dalam seminggu.

“Saya berjaya membuktikan bahawa jika anda bergiat aktif, anda mampu melakukan apa saja. Saya boleh melakukan lebih banyak aksi sekarang berbanding 50 tahun lalu,” katanya.

“Tubuh kita merupakan alat yang menakjubkan. Tubuh kita boleh meregang dan pada masa yang sama, anda akan menjadi lebih sihat berbanding dahulu,” tambahnya.

Selain mengajar yoga, dia turut menghabiskan masa lapang dengan menulis buku.

Dia sudah menghasilkan tiga buah buku mengenai yoga termasuk yoga untuk pesakit arthritis atau radang sendi.