Friday, 8 June 2012

(18sx) pakaian terlampau Gan Lulu cetus kontroversi lagi

Di bawah ini antara gambar kontroversi Gan Lulu bersama ibunya!


Model ini memang terkenal dengan gosip, cerita sensasi dan kontroversi, antaranya ialah kenyataan berani dan gambar bogelnya dengan ibu kandungnya, serta gambar-gambar bogel dan video yang banyak tersebar di internet. Baru-baru ini, Gan Lulu menghadiri beberapa acara dan tentu sekali, seperti kebiasaannya dia akan memakai gaun leher V menjolok mata dan persalinan ketat yang menampakkan vagi*a dan bahagian punggungnya.














(18sx) artis yang sanggup bogel dalam filem


Link gambar tanpa edit Angelina Jolie



Link gambar tanpa edit Anna Paquin


Link gambar tanpa edit Anne Hathaway




Link gambar tanpa edit Penelope Cruz



Link gambar tanpa edit Demi Moore


Link gambar tanpa edit Diane Kruger


Link gambar tanpa edit Eva Green


Link gambar tanpa edit Halle Berry


Link gambar tanpa edit Katie Holmes



Link gambar tanpa edit Kirsten Dunst


Link gambar tanpa edit Mena Suvari


Link gambar tanpa edit Nicole Kidman


Link gambar tanpa edit Reese Witherspoon


Link gambar tanpa edit Rooney Mara


Link gambar tanpa edit Sharon Stone




Link gambar tanpa edit Charlize Theron


Nadya terima tawaran filem lucah

Nadya Suleman, ibu kembar lapan yang dilahirkannya 3 tahun yang lalu kini telah memfailkan dirinya muflis selepas gagal membayar hutang berjumlah sekitar Rm3 juta, termasuk hutang  rumah, bil elektrik dan wang pinjaman yang lain.Nadya turut memiliki 6 orang anak lagi yang lahir sebelum kelahiran kembar lapan itu.


Nadya pernah menolak tawaran berlakon lucah sebelum ini namun keadaan terdesak membuatnya bersetuju untuk tawaran kali ini.
“Saya terpaksa menerima tawaran itu kerana pendapatannya agak lumayan dan ia akan membolehkan saya menjaga keluarga dan tetap memiliki rumah"kata Nadya.



Nadya pernah muncul bogel untuk majalah awal tahun ini dengan bayaran Rm19000


When Safety Car Fails



In motorsport, a safety car or pace car is a car which limits the speed of competing cars on a racetrack in the case of a caution period such as an obstruction on the track. During a caution period the safety car enters the track ahead of the leader.

Competitors are not allowed to pass the safety car or other competitors during a caution period, and the safety car leads the field at a pre-determined safe speed, which may vary by series and circuit. At the end of the caution period, the safety car leaves the track and the competitors may resume racing.


Robot Seks Wanita Dijual Dengan Harga RM23,642


Robot seks pertama di dunia bernama Roxxxy mencuri perhatian orang ramai semasa ia diperkenalkan pada Ekspo Hiburan Dewasa AVN, LAS VEGAS, Amerika Syarikat (AS).
Roxxxy setinggi 1.7 meter dengan berat 54 kilogram, menyamai saiz kebanyakan wanita dan dilengkapi program kepintaran tiruan (AI) serta kulit sintetik mirip manusia.
“Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki,” kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion.
“Roxxxy boleh menjadi teman baik lelaki. Ia boleh bercakap dan mendengar. Ia juga mampu merasai sentuhan anda. Kami cuba meniru personaliti manusia,” tambahnya.
Robot itu memiliki rangka dan boleh bergerak seperti manusia dan dilengkapi hati mekanikal yang menjana sistem penyejukan cecair.
Ia yang memiliki lima personaliti pilihan termasuk perwatakan peramah atau pemalu bakal dipasarkan di AS dan Eropah dengan harga antara AS$7,000 (RM23,642) hingga AS$9,000 (RM30,397).

Pelanggan diberikan pelbagai ciri pilihan menurut cita rasa masing-masing termasuk bangsa, warna rambut dan saiz payu dara manakala Roxxxy turut dilengkapi Internet wayarles bagi menerima sokongan teknikal dan naik taraf perisian.


Gambar Kanak-kanak 12 tahun mangsa rogol angkara Facebook



Lagi kes dicatat angkara laman sosial, kali ini bukan sahaja tertipu atau kehilangan wang tunai jutaan ringgit malah pengaruh laman sosial itu telah mengakibatkan seorang kanak-kanak berusia 12 tahun dilapor menjadi mangsa rogol individu yang dikenali menerusi Facebook.

Bagi gadis ini, perkenalannya dengan seorang remaja lelaki tahun lalu bermula di laman Facebook.

Susulan daripada itu, mangsa yang juga pelajar Tingkatan Satu sebuah sekolah di Bercham, Ipoh mengatur pertemuan dengan remaja lelaki berusia 16 tahun.

Dengan usia yang masih muda, kanak-kanak ini akhirnya terpengaruh sehingga membawa kepada keterlanjuran.

Perlakuan seks dikatakan berlaku beberapa kali antara November dan Mei lalu.

Remaja lelaki yang dikenali mangsa dikatakan pernah memberi pelbagai hadiah berharga termasuk cincin dan rantai.

Bagaimanapun, perbuatan itu dihidu keluarga mangsa selepas menerima laporan bahawa anak perempuan mereka tidak hadir ke sekolah dan tidak pulang ke rumah pada 26 Mei lalu.


Susulan itu, satu laporan polis dibuat dan membawa kepada pendedahan serta pengakuan gadis bawah umur ini -- sudah terlanjur dengan teman lelaki dikenali menerusi Facebook.

Bagi abang mangsa, kejadian ini perlu dijadikan ikhtibar.

Berikutan itu, keluarga mangsa telah membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah, IPD Ipoh manakala mangsa dihantar ke Hospital Raja Permaisuri Bainun untuk pemeriksaan lanjut.

[18++] Video Aksi GANAS anak dara Felda Johor..



Mak aihhh..., ganas sungguh budak-budak perempuan Felda ni yee.. Anak-anak dara sapalah agaknya yang brutal sangat tu? Mak ayah dia bagi makan tebuan kot masa kecik-kecik sampai garang macam tu..?

Gua difahamkan, kejadian buli ni berlaku di Felda Adela, Kota Tinggi Johor.. Kesian sungguh kat awek yang kena buli tu.. Mesti trauma dia lepas ni..

So kepada sesiapa di Johor yang kenal dengan muka-muka minah pembuli dalam video tu, gua harap dapat laporkan kepada balai Polis yang terdekat..

Jangan biarkan pembuli-pembuli macam tu bermaharajalela didalam masyarakat kita.. Itu belum kahwin lagi beb.., kalau dah kahwin nanti, dengan anak kecik pun dibulinya sekali..

Sebarang maklumat, sila hubungi Balai Polis Kota Tinggi Johor di talian 07-8831222.


Gadis Sanggup Melacur Untuk Dapatkan iPhone 4s



WarkahDaily – Seorang pelajar wanita di Nanjing, China telah menawarkan kepada seorang lelaki habuan seks sebagai balasan untuk dapatkan sebuah iPhone 4S baru.
Berdasarkan pendedahan perbualan yang dibuat, gadis berkenaan telah membuat tawaran pertama melakukan oral seks terhadap seorang lelaki berkenaan sebagai pertukaran untuk sebuah telefon.
Gadis yang menggelarkan dirinya sebagai ‘lovemelo’ di ‘chatbox’ perbualan mereka itu telah mempelawa lelaki berkenaan dengan berkata, “Sila bawa saya.”
Sambil gadis berkenaan memberitahu lelaki itu, “Selagi anda membasuh kebersihannya dengan betul, ia sanggup lakukannya.”
Namun, lelaki berkenaan telah menolak tawaran gadis itu dan berkata, “Tidak, saya masih tidak suka dengan idea seks oral.”
Merasakan bahawa lelaki berkenaan tidak berminat, gadis yang merupakan seorang pelajar tahun 2 di peringkat ijazah itu telah membuat tawaran melakukan hubungan seks selama lima malam berturut-turut sebagai pertukaran untuk telefon Apple yang berharga kira-kira 4,500 Yuan (RM2,200) di China.
Gadis berkenaan turut menambah bahawa lelaki berkenaan juga akan dapat meluangkan sebulan dengan dia selagi dia membeli beliau barangan ‘Apple’ itu.
“Anda boleh berbuat apa sahaja yang anda mahu. Atau saya boleh menghabiskan sebulan dengan anda.
“Anda boleh berbuat apa sahaja yang anda mahu. Sama seperti anda dapatkan saya barangan Apple itu.”
Menurut akhbar di China, pihak media telah berjaya mengesan gadis berkenaan apabila butiran perbualannya dengan lelaki itu bocor di internet. Hasilnya, mereka menyiarkan nombor telefon mudah alih, gambar, dan butir-butir lain berkaitan gadis berkenaan.
Akibatnya, gadis itu terpaksa menukarkan nama samarannya sebanyak tiga kali dan seolah-olah terperanjat terhadap perhatian media yang diberikan terhadap beliau.
Beliau dilaporkan mengeluh dan menyatakan secara terbuka di internet, “Apa salahnya dengan tawaran saya? Orang lain juga turut membuat pertukaran seks untuk dapatkan barangan berjenama mewah.
“Tapi kenapa hanya memilih (menghentam) saya?.”

Bila Cikgu Zakiah (JUVANA) pakai baju nipis




Korang tentu ingat lagi kan dengan Cikgu Zakiah lakonan pelakon Izreen Azminda didalam drama Juvana..

Memang best jalan cerita drama tu tambah pulak dengan lakonan mantap Izreen..

Gua sebenarnya suka dengan pelakon melayu sorang ni bila dia berlakon dalam drama Juvana dulu.. Tapi lepas tu.., dah tak berapa best pulak lakonan beliau dalam drama lain..

Mungkin kerana watak yang diberikan tak sesuai agaknya kot...

Dalam drama tu.., gua hampir jatuh chenta dengan watak Cikgu Zakiah yang ayu bertudung tapi tegas mendidik bebudak jahat yang dikepalai oleh Johan Ashari..

Tapi rupanya watak Cikgu Zakiah yang bersopan santun tu hanya sekadar lakonan hebat Izreen je beb.. Diluar, pelakon cantik kita ni sebenarnya agak daring dan juga boleh tahan seksinya..

Syukurlah cik Izreen tu dah nak berkahwin.. Tak silap gua, beliau dan pasangannya akan berkahwin pada bulan ogos depan..

Gua harap.., suami dia nanti akan dapat membimbing beliau menjadi lebih baik lagi..

Lepas ni.., pakai nipis-nipis untuk suami udah lah ye nanti Izreen.., tak payahlah nak tunjuk satu Tanah Melayu kaler baju dalam awak tu yee..

Lagi bagus kalau pakai tudung terus.. Makin cantik apa... Sejuk je mata memandang...

Gay Melayu semakin berani dedah nafsu songsang..



Gua dapat gambar ni dari rakan Facebook gua.. Katanya, gejala sosial dikalangan remaja dah semakin membimbangkan..

Tambah pulak ada pihak yang menyokong hak kebebasan seksualiti didalam negara, makin bertambah-tambahlah merenyamnya puak-puak bernafsu songsang tu semua..

So.., apa pandangan korang bila tengok gambar diatas tu..?

Bagi gua, ada benarnya jugak cakap member gua tu..

Kalau tak ada pihak geng Pakatan yang sanggup anjurkan Festival Seksualiti Merdeka.., puak-puak saki baki kaum Nabi Luth ni tak akan berani tunjuk muka beb...

Dan gua yakin, kalau semakin ramai yang sokong Pakatan yang bersekongkol dengan Seksualiti Merdeka tu.., makin beranilah anak-anak muda tunjukkan aksi seperti ni kepada umum..

Nak kata apa lagi beb.., kalau dah Ketua Umum pun mengamalkan budaya 'belasah depan belakang'.., apa nak heran perangai penyokong-penyokong dorang tu..

Tepuk dada, tanya Azhar Idrus... Hahahahahaha.....

LIVE STREAMING POLAND VS GREECE 8 JUN 2012 | EURO 2012

LIVE STREAMING POLAND VS GREECE 8 JUN 2012 | EURO 2012 | Salam sejahtera semua.perlawanan pembukaan tirai UEFA EURO 2012 ini menyaksikan tuan rumah iaitu poland melawan greece pada jam 12 tengah malam ini waktu malaysia.perlawanan pertama euro 2012 ini akan disiarkan secara langsung diastro dan juga di tv3.


Perlawanan ini pastinya akan lebih bersemangat dari kedua-dua pasukan kerana perlawanan ini adalah berformatkan kalah mati.Live streaming poland vs greece boleh anda tonton melalui link yang telah saya sediakan dibawah ini.ada beberapa link live streaming jadi pilih antara satu yang mana lebih clear tapi sebelum itu sila pastikan internet anda berkelajuan 1.5mbps dan ke atas.

LINK LIVE STREAMING POLAND VS GREECE:

(Sila skip ads dulu yer selepas 5 saat)

Berbogel Untuk Kumpul Wang Ke Sukan Paralimpik


TOKYO : Seorang pelari wanita, Maya Nakanishi
(gambar), 27, sanggup
berbogel bagi tujuan untuk
mengumpulkan wang bagi
membiayai kos
penyertaannya ke Sukan Paralimpik di London. Gambar-gambar bogel itu
kemudian disiarkan dalam
kalendar yang dijual kepada
orang ramai. Hasil jualan itu akan turut
digunakan bagi
membantunya untuk turut
memperoleh kaki palsu yang
baharu. – Agensi

Wan Aishah yang dikatakan Pewaris Mahsuri ke 7 sudah berkahwin dengan warga Thailand

Buat pengetahuan anda, menurut maklumat terbaru yang kami terima, Wan Aishah sudah berkahwin dengan seorang pemuda Thailand yang boleh tahan kacak juga. Wan Aishah masih nampak cantik walaupun mengenakan solekan tipis dan dia kini jua bertudung.



Leuniey ‘diburu’ produser


                                                            Nur Eilunie Natasha Nazri


KOTA BHARU: Usahawan dan model jelita, Nur Eilunie Natasha Nazri, 21, atau Leuniey yang namanya menjadi sebutan gara-gara dikaitkan dengan penjaga gawang pasukan bola sepak negara, Khairul Fahmi Che Mat, 23, Februari lalu, mengakui berdepan dilema sama ada mahu bergelar pelakon selepas ‘diburu’ produser yang menawarkannya berlakon.

Anak kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang yang disifatkan bertuah oleh banyak pihak kerana kini semakin dikenali selepas terpilih menjadi model untuk klip video iklan minyak wangi ‘SimplySiti Eau De Parfum’ milik penyanyi terkenal, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin, sudah mendapat tawaran berlakon daripada produser Global Station Sdn Bhd, Datin Zaiton Mohd Jiwa dan produser Metrowealth International Group (MIG), David Teo.


Menurut Leuniey, dua produser terkenal itu menawarkan sendiri peluang untuk dia berlakon baru-baru ini, tetapi terpaksa ditolak buat sementara waktu.

“Memang saya ada menerima tawaran untuk berlakon, tetapi terpaksa menolaknya buat sementara waktu berikutan perlu menguruskan perniagaan butik pengantin yang diusahakan.


“Pada masa sama, saya duduk di Kota Bharu dan jika hendak berlakon perlu ke Kuala Lumpur menyebabkan sukar untuk saya membuat keputusan,” katanya ketika ditemui kelmarin.


Leuniey berkata, selepas terpilih menjadi model iklan produk SimplySiti, dia bersedia untuk ‘terjun’ ke ‘dunia glamor’ namun memerlukan masa dan perancangan yang rapi.

Sebelum ini, nama Leuniey menjadi sebutan apabila didakwa putus tunang selepas jatuh cinta dengan Khairul Fahmi, membuatkan dia tampil memberi penjelasan dengan menafikan dirinya ada kaitan dengan penjaga gawang skuad bola sepak negara itu.


Selepas wajah Leuniey terpampang di hampir semua akhbar arus perdana, dia mula menjadi sebutan, malah namanya yang dulu tidak popular di Internet kini menjadi popular apabila mencatatkan ribuan carian menggunakan namanya.

Sementara itu, Zaiton ketika dihubungi berkata, dia mengakui menawarkan peluang berlakon kepada Leuiney.


Katanya, Leuniey tidak dapat menerima tawarannya itu kerana perlu menguruskan perniagaannya, apatah lagi ketika musim cuti sekolah ini, dia menerima banyak tempahan untuk majlis perkahwinan.


“Leuniey ada rupa dan ada pakej untuk bergelar pelakon. Pada masa sama, dia juga semakin dikenali kerana menjadi model untuk klip video produk minyak wangi SimplySiti.


“Kita pada bila-bila masa bersedia menerima Leuniey untuk berlakon jika dia sudah bersedia,” katanya.

Foto : Nasha Aziz Covergirl Majalah ENF Edisi Ke-8. Vogue!


Satu lagi wajah eksklusif yang amat jarang kita lihat iaitu Nasha Aziz telah tampil sebagai covergirl untuk kulit depan majalah online ENF edisi ke-8. Gaya rambut mohawk dikenakan dengan dress merah pendek memberikan perspektif keteguhan personaliti pelakon ini yang seakan tidak dimamah usia.

Berkongsi serba sedikit mengenai penglibatannya dalam dunia seni, Nasha Aziz memberikan pandangan bahawa seni berupaya menaikkan taraf individu daripada biasa kepada luar biasa sehingga bisa mengagumkan orang luar. Jika anda ingin mengetahui apakah cerita disebalik dunia seni, layari majalah ENF ya!



Amir Raja Lawak Tak Malu Hidup Sederhana



KUALA LUMPUR: Pelawak dan pelakon Amir (Raja Lawak) tidak pernah berasa segan dengan kehidupan sederhana yang dilaluinya kerana menyedari kedudukannya sebagai artis baru yang belum stabil dalam industri hiburan.

Amir atau nama sebenarnya Mohammad Amirullah Azmi, 23, berkata dia tidak perlu bersikap hipokrit atau menyembunyikan taraf kehidupannya yang sebenarnya hanya kerana dia seorang selebriti.

“Saya selesa dengan taraf kehidupan pada hari ini. Selepas tiga tahun bergelar artis banyak perubahan yang dapat saya berikan kepada keluarga di kampung (Kelantan).

“Kini, saya sudah mampu memiliki motosikal sendiri hasil duit lakonan dan tidak malu untuk mengakuinya. Walaupun tidak mewah tetapi saya bersyukur dengan rezeki yang ada,” katanya ketika ditemui mStar Online, baru-baru ini.

Bekas pemenang tempat ketiga program Raja Lawak musim ketiga itu berkata, dia bersyukur dengan perkembangan positif terhadap populariti dirinya kebelakangan ini.

“Pembabitan saya sebagai pengulas program Super Spontan memberikan impak positif pada populariti, di mana orang ramai mula memberikan perhatian dan reaksi terhadap saya di laman-laman sosial.

“Alhamdulillah, saya semakin dikenali dan diterima ramai berbanding ketika awal pembabitan dulu. Ini adalah rezeki saya, kalau tidak gah mana pun asalkan tawaran kerja konsisten, ia sudah satu rahmat bagi,” katanya.

Mengenai perkembangan terbaru, Amir berkata selepas Super Spontan melabuhkan tirainya pada Jumaat lalu, dia akan muncul pula dalam program bual bicara bersama Johan (Raja Lawak) iaitu Acaner Tu Johan tidak lama lagi.

“Saya sedang terlibat dengan penggambaran drama sebanyak 13 episod iaitu Inspektor Ku Sayang di Kota Bharu, Kelantan.

“Selepas ini, saya akan muncul sebagai pengacara sampingan (sidekick) kepada Johan untuk program bual bicaranya berjudul Acaner Tu Johan sebanyak 13 episod di Astro Warna,” katanya.

Pemuda yang terkenal dengan istilah I’m sorry ini bakal muncul dalam beberapa filem termasuk Hantu Air, Hantu Bukit Cina dan Sebelum Subuh pada tahun depan.