Monday, 7 April 2014

artis Bollywood tanpa make


Ustaz Azhar komen Raja Bomoh Sedunia Nujum VIP MH370


Raja Bomoh Mahu Saman Anwar Ibrahim RM300 juta


Yakuza Tattoos (Video)


Biodata Nurul Shuhada Binti Shahadan Pelajar UITM Arau

Biodata Nurul Shuhada Binti Shahadan pelajar UITM Arau Perlis. Seorang pelajar wanita disebuah universiti awam yang berusia 20 tahun ini telah mendakwa diraba oleh seorang pensyarah dan pakar motivasi terkenal iaitu Prof Izzi Haji Ali. Perkara itu juga telah didedahkan dilaman sosial dan laporan polis turut dibuat. Berikut adalah maklumat mengenai pelajar yang telah mengemukakan laporan polis terhadap Prof Izzi Haji Ali.
shuhada
Biodata Pelajar UITM Arau Dakwa Diraba
Nama Penuh: Nurul Shuhada Binti Shahadan
Umur: 20 Tahun
No Kad Pengenalan: 940308025854
No HP: 013-4963919
Tarikh Lahir: 8 Mac 1994
Warganegara: Malaysia
Pendidikan: Pelajar UITM Arau Perlis

Tanda-Tanda Payudara Wanita Dah Disentuh Atau Sebaliknya


Peranan payudara memang banyak, bukan sekedar menggoda nafsu lelaki, tapi payudara sebagai bukti samada wanita itu pernah disentuh atau tidak. Kebiasaannya Payudara wanita yang belum pernah disentuh, sentiasa padat dan  tegang.

Tetapi kalau dah kena sentuh, payudara itu  kurang tegang dan besar sedikit dari pada ukuran asalnya, lebih kerap ia disentuh, ia lebih kendur dan tak padat. Cuba Perhatikan wanitaketika dia berjalan atau berlari, dan cuba perhatikan payudaranya samada ia bergerak-gerak atau melambai jatuh ke bawah dan berbuai, ianya bererti ketegangan dan kepadatannya sudah hilang. Kalau belum terkena sentuhan, walaupun payudaranya berbuai semasa berlari,  tetapi buaiannya tidak terlalu melambai-lambai atau melambung-lambung, ianya berarti ketegangan itu masih ada.

Puting payudara yang pernah kena sentuhan menjadi panjang dan menonjol (keluar) sedikit dari tempat ‘persembunyiannya". Payudara yang selalu kena remas akan menjadi lebih besar, dan jangan anggap wanita yang memiliki payudara besar berarti buah dadanya sering diramas. Ini kerana, payudara yang besar kena ramas dan yang besar disebabkan oleh penyakit memang jauh berbeza.

Payudara yang kena ramas menjadi besar tetapi tidak tegang. Sementara payudara yang besar karena penyakit atau masaalah, sentiasa tegang dan ketika berjalan ia tidak bergoyang.

Mungkin sebagian dari Anda bertanya, mengapa payudara bila kena sentuh akan jatuh dan apa hubungannya telapak tangan dengan otot payudara?

Ya, di kala payudara itu dipegang atau diramas-ramas wanita merasa gairah, disaat itu, hormon-hormon akan mengisi ruang payudara sehingga menjadi tegang. Selepas kegairahan itu hilang, payudara yang tegang tadi akan mengendur,menyebabkan ototnya juga turut mengendur. Manakalan bagi Payudara yang terkena hisapan putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu.

Pada payudara memang mengandung seribu tanda tanya, termasuk mengetahui wanita yang sudah punyai anak ataupun belum. Perhatikan putingnya, jika tegangnya menghala ke atas berarti wanita itu sudah pernah melahirkan, jika putingnya senantiasa menonjol keluar dan mendangak ke atas berarti wanita itu sudah pernah melakukan hubungan badan, tetapi belum pernah melahirkan. Namun, payudara sering kali dianggap sebagai simbol seks, sebagian besar wanita dan lelaki sangat menyukai payudara karena ketika melakukan hubungan sexsual mereka dapat mencapai orgasme hanya karena rangsangan payudara.

Seorang wanita jika telah dewasa, kecil kemungkinan ukuran payudaranya berubah, kecuali bila berat badannya bertambah. Pembengkakan payudara karena kehamilan, menyusui atau pengaruh pil kontrasepsi adalah bersifat kondisional. kedudukan tubuh yang baik akan membentuk payudara nampak lebih besar. Cuba tanyakan pasangan anda, apakah ia selesa  payudaranya disentuh atau tidak? Sebagian besar wanita memiliki puting payudara yang sangat sensitif sebagian lainnya tidak, mereka mungkin ingin payudaranya disentuh atau mungkin tidak.

Tetapi umumnya, wanita menyukai sentuhan lembut dan ciuman pada payudara dan juga pada puting payudara. Payudara dan putingnya akan mengeras apabila dirangsang. Begitulah tanda-tanda yang paling jelas bila ia terangsang, meskipun tidak semuanya demikian. Tanda-tanda lainnya adalah lubrikasi (pelendiran) pada liang vagina, kemerah-merahan di dada dan meningkatkan kecepatan denyut jantung dan pernafasan.

Anak Perempuan Ustaz Azhar Idrus Berkahwin 7 Gambar

Gambar-gambar perkahwinan anak perempuan penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus bersama pasangannya Mazuwan di Kuala Terengganu, hari ini

Nur Madihah Asyiqin merupakan anak sulung UAI hasil perkahwinan beliau dengan Rogayah Binti Sulong. Ustaz Azhar mempunyai tiga orang isteri dan tujuh orang anak. 
http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/


http://mywaktusolat.com/

Anak Cemerlang SPM, Rozita Che Wan Bakal Hadiah BMW X6

Gambar Keputusan SPM 8A Anak Rozita Che Wan | Seperti mana kita tahu, hari ini keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2013 diumumkan. Diantara ramai-ramai orang calon, anak Rozita Che Wan dilaporkan mendapat keputusan cemerlang SPM 2013 ini.
anak rozita che wan, gambar ammar effendy rozita che wan, anak rozita dapat 8a spm, gambar anak che ta dapat 8a, anak rozita che wan dapat 8A, gamabr keputusan SPM anak rozita che wan, gambar rozita che wan dan anak ,gambar anak rozita che wan, rozita che wan mengandung, rozita che wan dan ammar effendy

Hal ini diluahkan sendiri oleh Rozita Che Wan menerusi akaun Instagramnya yang mengatakan beliau bangga apabila  anak sulungnya, Ammar Effendy berjaya memperoleh 8A dalam keputusan SPM yang diumumkan pada hari ini.

Untuk info, Ammar Effendy merupakan pelajar di Kolej Yayasan Saad, Melaka. Tahniah diucapkan kepada Ameer dan Rozita kerana berjaya mendidik anak dengan baik.

Dibawah adalah gambar keputusan SPM 2013 anak Rozita Che Wan

anak rozita che wan, gambar ammar effendy rozita che wan, anak rozita dapat 8a spm, gambar anak che ta dapat 8a, anak rozita che wan dapat 8A, gamabr keputusan SPM anak rozita che wan, gambar rozita che wan dan anak ,gambar anak rozita che wan, rozita che wan mengandung, rozita che wan dan ammar effendy


Semua sudah sedia maklum yang anak kepada Rozita Che Wan, Ammar Effendy telah berjaya mencatatkan keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) baru baru ini dengan memperoleh 8A dan pastinya ini sesuatu yang harus dibanggakan oleh selebriti itu.

Dalam satu temubual bersama media baru baru ini, Rozita Che Wan mendedahkan yang anaknya itu mengimpikan sebuah kereta sport sebagai hadiah berjaya dalam SPM dan isteri kepada Zain Saidin itu nampaknya mahu merealisaikan impian anaknya.

Rozita Che Wan memberitahu yang beliau ingin menghadiahkan sebuah BMW X6 yang menjadi keinginan anak lelaki kesayangannya itu namun perlu menunggu kerana beliau mahu selesaikan urusan membeli kereta untuk dirinya sendiri terlebih dahulu.

Rozita Che Wan dan suami merancang untuk membeli sebuah kereta baru yang lebih besar memandangkan beliau kini sedang hamil dan ahli keluarga akan bertambah. Bertuahnya menjadi anak Rozita Che Wan.

Video seks pelakon wanita Pakistan Meera dan suami tersebar di internet

Islamabad: Satu video seks mempamerkan aktres Pakistan Meera dan suaminya, Navid Shahzad, juruterbang keturunan Pakistan yang menetap di Amerika Syarikat mencetuskan kontroversi selepas ia tersebar di Internet.

Sebuah mahkamah Pakistan di sini semalam mengeluarkan waran tangkap terhadap pasangan berkenaan.

Polis diarah membawa mereka ke mahkamah pada 2 April ini berhubung video seks itu.

Hakim mengeluarkan perintah selepas menerima petisyen yang menuduh Meera dan Navid melakukan dosa dengan merakam babak seks.

Tuduhan itu mendakwa pasangan berkenaan menyebarkan maksiat dan menggesa mahkamah menangkap mereka untuk dijadikan teladan.

David bagaimanapun berkata kes itu sepatutnya tidak timbul kerana mereka sudah berkahwin.

Video itu dimuat naik oleh orang tidak dikenali dan tersebar di beberapa laman web sejak beberapa hari lalu.

Akses untuk menonton video itu bagaimanapun disekat oleh Lembaga Telekomunikasi Pakistan atas permintaan Meera yang pernah berlakon dalam dua filem Bollywood.

link Video

Susulan kes Pelajar UITM Perlis dicabul Prof Izzi Haji Ali

Harian Metro semalam melaporkan seorang pensyarah popular didakwa mencabul pelajar.
Harian Metro semalam melaporkan seorang pensyarah popular didakwa mencabul pelajar.
Prof Izzi Haji Hj. Ali pensyarah didakwa cabul Nurul Shuhada Binti Shahadan pelajar UITM Arau Perlis. Profesor dan juga pakar motivasi terkenal iaitu Prof Izzi Hj. Ali telah menggemaparkan institusi pengajian tinggi berikutan dakwaan seorang pelajar di universiti berkenaan mendakwa dicabul oleh pensyarah terbabit.
Mangsa dilaporkan terpaksa merelakan perbuatan tidak senonoh pensyarah itu kerana risau akan mempengaruhi markah peperiksaanya. Berikutan insiden tersebut, mangsa membuat laporan polis dengan bertujuan tidak puas hati dengan tindakan pensyarah terbabit kerana telah menjatuhkan maruahnya.
Prof Izzi Haji Ali Raba, Ramas, Cabul Pelajar UiTM Arau Perlis? Pakar Motivasi Terkenal Disiasat!
Prof Izzi Haji Ali Raba, Ramas, Cabul Pelajar UiTM Arau Perlis? Pakar Motivasi Terkenal Disiasat! Jika sebelum ini halwa telinga dan mata rakyat Malaysia acapkali dihidangkan dengan deretan nasihat dan motivasi yang disampaikan oleh pakar motivasi terkenal ini dengan tagline “Renung-renungkanlah, dan selamat beramal”. Secara tiba-tiba…
Secara tiba-tiba, Malaysia dikejutkan dengan dakwaan berserta dengan laporan polis yang mana Prof Izzi Haji Ali melakukan tindakan yang tidak senonoh terhadap seorang pensyarah IPT Awam (Pelajar UiTM Arau Perlis).
Laporan polis dibuat mangsa terhadap Professor Izzi Haji Ali.
Laporan polis dibuat mangsa terhadap Professor Izzi Haji Ali.
1shuhada

Komen-komen di twitter terhadap isu ini.Screen shot 2014-04-06 at 4.42.11 PMTwitter-Nur-SyafinaWhatsappsn

Dakwaan Nurul Shuhada dicabul Prof Izzi Haji Ali Uitm

Perkara tidak logik dakwaan Nurul Shuhada dicabul Prof Izzi Haji Ali - Ramai mengetahui seorang pelajar UiTM Arau, Nurul Shuhada Binti Shahadan telah membuat laporan polis di Balai Polis Arau, Perlis kerana mendakwa dicabul seorang pensyarah kanan yang juga pakar motivasi terkenal, Prof Izzi Haji Ali.

Bagaimanapun, jika kita merujuk kepada laporan Sinar Harian hari ini, terdapat satu perkara yang membuatkan tuduhan itu tidak begitu logik atau masuk akal bagi penulis.

Ianya berhubung dengan situasi mangsa yang ditemani dua rakannya ketika datang ke bilik pensyarah terbabit dengan tujuan untuk mengulangkaji pelajaran.

Kalau benar Nurul Shuhada dicabul, mengapa kedua-dua rakannya tidak berbuat apa-apa? Adakah mereka tidak menyedari tindakan pensyarah tersebut sedangkan mereka juga berada di dalam bilik pensyarah berkenaan?

“Difahamkan, ketika kejadian kira-kira jam 2.30 petang, mangsa bersama dua rakannya itu diminta datang ke bilik pensyarah berkenaan, sebelum pensyarah berusia 40-an itu duduk di sebelah mangsa.”

“Mangsa juga didekati pensyarah itu dan dengan sengaja meraba bahagian kakinya hingga ke bahagian dada beberapa kali."


Lagi menarik, mangsa turut mendakwa tidak dapat menghalang perbuatan professor itu dan terpaksa membiarkannya kerana takut digagalkan dalam peperiksaan akhir. Persoalannya, adakah harga maruah seorang perempuan sama taraf dengan keputusan peperiksaan?

"Mangsa terkejut dan cuba menghalang perbuatan itu, namun bimbang digagalkan pensyarah terbabit dalam subjek itu kerana peperiksaan sangat hampir dan membiarkan suspek berbuat sedemikian.”