Thursday, 15 May 2014

Neelofa Tak Jadi Kahwin?


Figura ini memiliki segala-galanya. Paras rupa cantik, bakat, bijak dan berharta. Ramai yang sudah tahu Neelofa sedang menyemai cinta dengan pelakon kacak, Hans Isaac. 

Jika dihitung, pelakon dan pengacara yang lebih mesra dengan panggilan Lofa ini sudah boleh memikirkan fasa seterusnya dalam kehidupan iaitu gerbang perkahwinan. 


Bagi empunya diri, banyak lagi perkara yang perlu dicapai dan diperkukuhkan sebelum serius memikirkan soal kahwin. 

"Bagi Lofa, perancangan mengenai kerjaya dan perniagaan perlu diberi fokus. Apabila semua sudah stabil, baharu Lofa nak kahwin," katanya ketika ditemui HIP, baru-baru ini. 

Ustazah Miang


Hati,sifat dan perangan serta keinginan seseorang itu mustahil kita boleh membacanya atau mengetahuinya seperti juga kes ini.dimana sangat tidak dijangka seorang wanita bergelar ustazah sedang kehausan meramas buah dada pelajarnya.

Apa pun kepada sesiapa sahaja jangan lah pandang orang-orang disekeliling kita hanya dari penampilan mahu pun statusnya.kerana jika tidak akibatnya akan seperti pelajar malang ini.

Apa yang admin pelik.ustazah ini dikatakan terlebih dahulu membuat laporan polis selepas meramas payudara pelajar tersebut.agak-agak apa yang ustazah ini fikirkan ye?. dunia2!!….baca sedutan berita di bawah ini.


GAMBAR KATE UPTON TANPA PAKAIAN


kate upton merupakan seorang selebriti di barat yang menjadi kegilaan kerana wajahnya yang comel dan susuk tubuh yang mantap

HOBI LIAR POLIS WANITA,GEMAR LAKUKAN SEKS KETIKA BERTUGAS


Loretta Hernandez
Atlanta: Seorang wanita terpaksa melepaskan jawatannya sebagai anggota polis Georgia selepas dibuktikan gemar mengadakan hubungan seks ketika bertugas.
Bertugas di daerah Rockdale, Loretta Hernandez, 39, meletak jawatan Sabtu lalu selepas mengaku “perangai peliknya” semakin menjadi-jadi ketika bertugas. 
Loretta berkata, dia berasmara dalam sekurang-kurang tiga kejadian, malah pernah terlambat menjawab panggilan dari ibu pejabat semata-mata membolehkan dia menghabiskan ‘aksinya.’ 

Memetik keterangan Sheriff Rockdale, Michael Camp, media tempatan melaporkan, pada ketika tertentu Loretta mengadakan hubungan seks di dalam kereta peronda, di tempat awam dan masih mengenakan seragam polis.
“Dalam kejadian ketiga, Loretta memuaskan nafsunya di luar kereta peronda yang diparkir di luar kawasan perniagaan yang ditutup,” katanya.
Sementara itu, siasatan menunjukkan Loretta berasmara dengan lelaki sama dalam ketiga-tiga kejadian. 

Loretta terpaksa memilih untuk meletak jawatan kerana mengelak dipecat. 
- AgensiVIDEO DAN GAMBAR : Pemandu Nekad Kejar Dan Langgar Peragut!!!
Satu kejadian ragut berlaku pada petang semalam di Kingfisher Park, Kota Kinabalu, Sabah. Apa yang menarik mengenai kes ragut ini adalah tindakan seorang pemandu yang prihatin menyaksikan kejadian itu dengan segera mengejar dan melanggar motosikal peragut terbabit.

Akibatnya, kedua-dua suspek terbabas di bahu jalan. Orang awam yang berada di sekitar lokasi kejadian dengan segera menghulurkan bantuan dan menangkap kedua-dua suspek dan diserahkan kepada pihak polis.

Menurut sumber, mangsa ragut adalah seorang pelajar Universiti Malaysia Sabah. Taman Kingfisher menjadi pilihan bagi pelajar UMS untuk mencari rumah sewa berikutan jaraknya dengan UMS adalah dekat.

Tindakan pemilik Honda City yang sanggup mengorbankan keretanya semata-mata untuk menangkap suspek itu seharusnya dijadikan contoh kepada masyarakat agar sama-sama membanteras jenayah di kawasan setempat.