Sunday, 2 September 2012

[Video] Wanita Pelik Ini Berb@gel Di Lapangan Terbang Denver Amerika


Lapangan Terbang Antarabangsa Denver, Amerika, tiba-tiba dihidangkan aksi aneh wanita stres, tanpa sebab jelas wanita ini melepaskan semua pakaian yang dikenakannya hingga telanjang pada hari Selasa (10/4/2012) lalu. Tentu saja aksi wanita ini membuat semua orang yang berada di lapangan terbang tercengang, demikian dipetik dailymail pada Khamis (12/4/2012).


Mulanya pegawai keselamatan tempatan mendapati wanita ini sedang merokok di luar kawasan kawasan merokok, lebih tepat lagi di depan pintu perlepasan. Pegawai yang memergokinya merokok meminta wanita ini untuk segera mematikan rokoknya. Bukan menurut dan segera mematikan rokoknya, wanita ini malah menanggalkan seluruh pakaian yang dikenakannya hingga berbogel.
Pegawai keselamatan sempat melaporkan bahawa wanita ini tengah keletihan akibat kurang tidur dan menganggarkan tengah menderita tekanan atau stres.

Saksi ditempat kejadian mengaku terkejut atas insiden ini, beberapa diantaranya bahkan tak menyedari aksi yang dilakukannya sampai pada akhirnya menoleh dan terkejut dibuatnya.

Setelah sekitar 20 minit dalam keadaan telanjang, wanita aneh ini digiring ke hospital terdekat untuk pemeriksaan keadaan kesihatannya, walau tidak ditahan kerananya.

ini videonya

Alasan Kenapa Wanita Berbaju Seksi Ada Yang Di Katakan Perempuan Murahan


Mata lelaki cenderung tak berkelip semasa dihadapkan tubuh wanita dalam balutan baju ketat, kecil, atau terbuka. Mereka mudah tergoda dengan penampilan seksi wanita. Tapi, tunggu dulu. Tergoda bukan bererti mereka tertarik untuk berhubungan serius.


Kajian terbaru di Amerika Syarikat menguatkan hujah bahawa ketika lelaki melihat seorang wanita dalam pakaian yang seksi, fikirannya akan berkelana ke arah seks. lelaki akan menjadikan wanita sebagai objek hasrat, tanpa peduli dengan tingkat kecerdasannya.

Dalam kajian tersebut, sejumlah lelaki diperlihatkan siri gambar close up wanita yang fokus ke arah wajah. Sementara kumpulan lelaki lain diperlihatkan siri gambar wanita dengan citra sensual.

Semasa diperlihatkan gambar-gambar wanita berpakaian seksi, berlaku penurunan tahap aktiviti di bahagian otak yang bertanggung jawab terhadap cara pandang tentang seseorang. Fikiran lelaki membina kesepakatan bahawa wanita seksi cenderung tidak bijak,tidak bercita-cita, dan tidak ramah.


kajian serupa yang dilakukan Kurt Gray mengungkap bahawa lelaki menangkap gambaran wanita sensual sebagai seseorang yang berpengalaman soal perasaan, tapi tidak soal logik. Kajian yang diterbitkan dalam Jurnal Psikologi Sosial dan Kepribadian ini juga mengungkap bahawa lelaki memandang wanita dengan baju sopan sebagai peribadi yang kompeten, bijaksana, dan penuh logik.

Hasil kajian tersebut mungkin benar untuk beberapa lelaki. Namun, Kurt dan beberapa orang yang terlibat dalam kajian serupa berharap bahawa penemuan itu hanya mewakili beberapa kumpulan lelaki. Ingat pepatah: Jangan menilai seseorang dari kulitnya.

Wanita Hamil Dipaksa Telan Telur Dan Jilat Air Kencing


SUNGAI SIPUT – Bukan sahaja mulut disumbat dengan telur mentah, seorang wanita hamil sembilan bulan dipaksa menjilat air kencing dalam kejadian samun di rumahnya di Jalan Lintang di sini, awal pagi semalam.
Lebih malang, wanita yang hanya menunggu hari untuk bersalin itu turut ditendang tanpa peri kemanusiaan.
Dalam kejadian kira-kira jam 8 pagi itu, M Yugeswari, 22, tinggal bersendirian di rumah selepas suaminya keluar ke sebuah stesen minyak manakala ibu bapa mertua ke kandang lembu bagi menjaga ternakan.
Menurutnya, secara tiba-tiba tiga lelaki bertopeng meluru masuk ke dalam rumah melalui pintu belakang tanpa sempat dia berbuat apa-apa.


“Salah seorang lelaki berkenaan memegang dan menyuruh saya diam manakala dua lagi menggeledah rumah,” katanya ketika ditemui di sini, semalam.
Kata Yugeswari, tidak tahan dengan bau badan tiga lelaki berkenaan, menyebabkan dia termuntah.
Tambahnya, akibat berang dengan tindakannya itu, salah seorang lelaki berkenaan menyumbat telur dalam mulutnya yang diambil dari peti sejuk.
“Selepas itu, salah seorang daripada lelaki tersebut kencing di atas lantai dan memaksa saya menjilat air berkenaan, tetapi saya enggan berbuat demikian.
“Marah dengan tindakan itu, penyamun tersebut terus menendang saya, namun bernasib baik kerana tidak mengalami kecederaan,” katanya.
Yugeswari berkata, dalam kejadian itu tiga lelaki berkenaan melarikan wang hasil jualan lembu berjumlah RM5,000 dan juga barang kemas.
Katanya, laporan polis dibuat sebaik sahaja suaminya.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Sungai Siput, Superitendan Azman Salim ketika dihubungi mengesahkan ada menerima laporan berkenaan.
Menurutnya, siasatan lanjut masih dijalankan dan suspek masih belum dikenal pasti.

HaH..!!! Ada Telur yang Direbus Pakai Air Kencing..?


Apa!!! Ada telur yang direbus menggunakan Air kencing? Ya, di sebuah sekolah di China, ada makanan yang diperbuat dari telur yang direndam dan dimasak dalam air kencing anak lelaki yang usianya di bawah 10 tahun.

Tidak ada penjelasan yang mencukupi mengapa telur harus direndam dalam air kencing anak lelakii. Namun, tradisinya memang sudah berjalan berabad-abad. Aroma telur yang sedang dimasak dalam pot air seni tersebut terhidu jelas oleh orang-orang yang lalu lalang melewati pedagang kaki lima yang banyak terdapat di Dongyang. Orang-orang mendakwa, telur tersebut mujarab sebagai jamu kesihatan yang luar biasa.

"Jika anda makan ini, anda tidak akan mendapat serangan stroke. Telur yang dimasak dalam air seni berbau, "kata Ge Yaohua, 51 tahun, lelaki yang mempunyai sebuah warung popular yang menjual" telur anak perawan ".

Para Wanita di China Mula Diminta Untuk Kencing Berdiri


Belum jelas betul maksud dari sosialisasi penguatkuasaan kencing berdiri dari beberapa tandas awam wanita di China, namun menurut beberapa media tempatan hal tersebut lebih banyak kerana tujuan praktikal dan memudahkan toilet, kerana kencing berdiri tidak banyak memakan tempat dan memerlukan air yang berlebihan.Di salah satu kampus di Shaanxi Normal University, kencing berdiri bagi para wanita ini sudah mula dilaksanakan. Pelbagai reaksi yang muncul terutama yang menganggap hal tersebut tidak lumrah serta tidak selesa bagi kaum wanita, belum lagi masalah higenitas. Namun seperti pihak kampus berkeras untuk tetap melaksanakan dan meyakinkan hal tersebut tidak masalah.Wanita 
Kencing Berdiri

Lalu bagaimana teknik dan cara kencing berdiri bagi wanita, dipetik ruanghati.com dari forum BBS China, menjelaskan cara yang dilakukan oleh para wanita yang mahu kencing berdiri adalah dibantu dengan alat bantu kertas yang di reka bentuk khusus agar air urine boleh tersalur ke closet berdiri, dan alat bantu itu disediakan di dalam Toilet yang ada

Wanita 
Kencing Berdiri

Di beberapa tempat lain Toilet wanita berdiri sudah mula dibina di tempat-tempat awam, terutama di mana air susah terhad dan tidak banyak. Perlu penyesuaian yang susah bagi para wanita untuk biasa kencing berdiri ujar salah satu mahasiswi yang baru saja cuba kencing berdiri dalam Toilet