Wednesday, 18 July 2012

Lift Jilat Pertama


Sebuah firma pejabat telah cuba untuk mengangkat mood pekerja mereka dengan memasang lif yang pertama di dunia yang boleh di jilat dalam bangunan mereka.
Berikut adalah lif pertama yang boleh di jilat dengan 1.325 Kek Jaffa ...Tapi kalau fikir secara logik, adakah orang lain akan menjilat di tempat yang sama? eeee~~!





Percaya Tak Umur Model Ini 12 Tahun?




Nama lengkap: Hoang Bao Tran Le (Lê Hoàng Bảo Trân)

Lahir : 1998

Tinggi badan : 1.72m

Dia seorang model muda yang cantik dan innocent face. dia menjadi juara dalam pertandingan Teen Model 2009 di Vietnam, waktu itu umurnya baru 11 tahun.Ketika ini dia berumur 12 tahun, kecantikannya benar-benar memukau bagi siapa saja yang melihatnya.


[Video] customer marah pengurus proton tersebar.

So bila melihat pengurus proton dimarahi oleh customer proton yang kecewa, aku boleh bayangkan perasaan dia. Siyes, aku boleh bayangkan. Ingat, pembeli2 proton sebenarnya dah lama tahu masalah yang berlaku di proton tetapi disebabkan kita rakyat malaysia, kita tetap juga sedikit sebanyak paksa diri kita percaya bahawa proton sememangnya sedang berubah.


Bahkan, kita sedang melakukan amal jariah dengan membeli proton. Ini bukan cakap main2 beb. Ini apa yang mahathir sendiri pernah luahkan. Membeli proton merupakan satu amal jariah. Kami ialah orang yang sedang melakukan amal jariah kepada proton, so hargai lah customer kamu. Jangan lah bersikap macam gampang disitu.

Proton takan boleh untung besar, melabur sana sini jika tiada pembeli2 proton. Ingat tue. Jadi walau apa pun yang customer complain, suka tak suka kena telan. Sebagaimana rakyat terpaksa telan dengan kekejaman proton ke atas rakyat, seperti itulah proton kena telan balik luahan2 rakyat ke atas proton. Orang kata apa yang ko buat, ko dapat. So fair and square beb. Fair and square.

Tonton video kat bawah neh oke ;

Dipaksa lakukan seks oral sebelum disamun



KUALA LUMPUR- Seorang lelaki yang beritndak keji memaksa seorang wanita melakukan seks oral terhadapanya sebelum menyamun mangsa berdekatan kawasan Pasar Borong Selayang di sini, hanya bebas selama dua jam selepas kejadian itu hasil kecekapan anggora polis yang mencekupnya di kawasan sama, kelmarin.

Dalam kejadian itu, kira-kira jam 9 malam, mangsa berusia 23 tahun berjalan seorang diri di kawasan berkenaan menerima nasib malang apabila bertembung dengan suspek.

TImbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Khairi Ahrasa berkata lelaki berkenaan yang datang dari arah belakang menarik mangsa ke satukawasan belukar sebelum cuba membuka pakaian mangsa.

Katanya, mangsa menyangka dia akan bebas selepas nafsu lelaki itu dipuaskan tapi terkejut apabila lelaki itu menyamun semua barang kemasnya.

Budak Sekolah Bodoh! Gambar Facebook Terlampau Aksi Ghairah

Gambar yang diterima melalui email ini memaparkan ragam budak-budak sekolah dan Facebook. Tangkap gambar bukan-bukan, then upload semua masuk dalam Facebook. Entah apa yang nak dibanggakan..Sekali korang upload gambar korang kat internet sampai bila-bila gambar korang ada kat situ. Tak percaya korang search carian google nama korang...








Pasangan Ini Nekad Melakukan Hubungan Seks Di Dalam Keranda Mayat

Entah apa yang ada dalam fikiran kedua pasangan ini, sebegitu berani melakukan hal yang dianggap masyarakat umum sudah keterlaluan. Bagaimana tidak tanpa takut dan ragu mereka berani melakukan perbuatan intim layaknya suami isteri di dalam peti mati jenazah.

Rakaman video ini menghebohkan para pengguna internet di negeri China saat belum lama ini di upload salah satu netizen ke dunia maya. Pelbagai reaksi muncul menyikapi tindakan nekad ini.

Belum jelas latar belakangnya, apakah hanya sebagai sensasi atau mereka mempunyai tujuan-tujuan lain sebanding dengan ritual tertentu. Apapun itu tentu sangat membuat syok para netter yang melihatnya








Penubuhan Austrian International School Of Sex Mendapat Bantahan Dan Kecaman Dari Pelbagai Pihak


Sekolah seks yang ditubuhkan Ylva Thompson mendapat kritikan dari banyak pihak. Iklan adegan intim yang didirikan sekolah itu juga dilarang keras masuk televisyen Austria. Ditolak, lantaran sekolah itu semata-mata menjual adegan seks.

Ylva Maria Thompson adalah pemimpin sekolah itu. Warga kelahiran Sweden ini mendirikan sebuah sekolah yang mengajarkan bagaimana menjadi pencinta yang baik. Kos memang cukup mahal.



Ylva Maria Thompson, si pemilik dan ketua sekolah Austrian International School Of Sex

Satu term kajian di sekolah seks antarabangsa memakan bayaran £ 1,400 sekitar setiap pelajar. Ini adalah sekolah antarabangsa pertama yang secara khusus mengajarkan soal adegan intim.

Ylva menegaskan bahawa sekolah-sekolah menerima siapa saja yang telah berusia di atas 16 tahun untuk menuntut ilmu di sekolah ini.
Selama menjalani pengajian, pelajar akan tinggal asmara yang digabung agar boleh mempraktikkan kerja-kerja rumah. "Pendidikan teras kami bukanlah teori, tetapi sangat praktikal. Penekanannya adalah bagaimana untuk menjadi kekasih yang lebih baik", kata ketua sekolah, seperti dikutip Huffington Post.

Namun, kewujudan sekolah khas ini diprotes keras sebahagian golongan. Iklan promosi sekolah yang memaparkan adegan intim telah dilarang beredar di televisyen Austria. "Semuanya dibungkus dengan sesuatu yang sangat gaya, tapi intinya hanya menjual seks," komen seorang pemrotes.

Ini Gambar-gambar guru pengajar di sekolah seks international tersebut:








Wajah Sebenar Disebalik Topeng Kakashi Dalam Anime Popular Naruto


Jika anda adalah seorang pecinta Anime pasti anda juga tidak ketinggalan Anime yang Bercerita tentang Ninja kan, Pasti sudah tahu apa, Ya Naruto, Naruto adalah Anime yang sangat popular di seluruh dunia dan di Malaysia. Anda pasti sudah tahukan dengan Gurunya Naruto Hatake Kakashi yang suka menyembunyikan wajahnya dengan Topeng pasti Topeng itu membuat anda ingin tahu kan wahjah sebenarnya. Pada kali ini Tabekpuang membuat entry Mengenai Terungkapnya Wajah Asli di Balik Topeng Hatake Kakashi di Kartun Anime Naruto
Okay langsung saja Wajah Asli di Balik Topeng Kakashi Naruto, Check it out:





















Wajah Sebenar Ahli Kumpulan Slipknot Tanpa Menggunakan Topeng




Sekilas Sejarah Slipnot

Slipknot adalah sebuah band beraliran Nu Metal dari Des Moines, Iowa yang dibentuk pada tahun 1995, Band ini telah beberapa kali menukar anggotanya dan mempunyai ahli tetap sejak 1999 iaitu: Sid Wilson, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, James Root, Craig Jones , Shawn "Clown" Crahan, Mick Thomson, dan Corey Taylor. Sampai sekarang Slipknot Telah mengeluarkan 4 Album, Band ini juga pernah mendapatkan Grammy Awards untuk kategori Best Metal Performance untuk lagu "Before I forget" pada tahun 2006, album ke 5 mereka yang bertajuk "All Hope Is Gone" yang dikeluarkan pada 26 Ogos 2008






Wajah Asli #7 / Guitar 1 - Mick Thompson paling kanan:





Wajah Asli #6 / Percussions - Shawn Crahan:





Wajah Asli #5 / Samples - Craig Jones:


Wajah Asli #4 / Guitar 2 - James Root:





Wajah Asli #3 / Percussions - Chris Fehn:




Wajah Asli #2 / Bass - Paul Gray R.I.P:




Wajah Asli #1 / Drums - Joey Jordison:




Wajah Asli #0 / DJ - Sid Wilson:






Slipknot: