Thursday, 23 January 2014

Gambar seksi Yana Samsudin pakai gaun merah menyalaGambar seksi Yana Samsudin pakai gaun merah menyala - Pada usia Yana Samsudin yang kini memasuki angka 29, beliau kelihatan semakin cantik dan matang berbanding lima tahun lalu.

Tidak hairanlah kenapa pelakon filem Bini-Biniku Gangster itu sudah bersedia untuk bergelar isteri kepada jejaka pilihan hati.

Apapun, jom layan dua keping gambar Yana Samsudin yang tampil seksi ketika menggayakan gaun merah menyala.4 babak panas dalam filem The Wolf of Wall Street - terbitan anak Malaysia

The Wolf of Wall Street sesebuah filem yang telah diberikan kedudukan filem lucah berdasarkan keluasan penggunaan babak-babak keganasan dan seksual, yang merangkumi babak-babak pengambilan dadah dan seks bebas .Filem yang telah di biayai oleh seorang anak Malaysia ini dengan memberikan kebenaran kepada pengarah Martin Scorcese untuk membikin filem yang berunsur lucah , maka ianya akan menghadkan penonton di Amerika kepada mereka yang  usia 17 tahun ke atas kecuali ditemani oleh orang dewasa yang sesuai.

The Wolf of Wall Street menerima lima pencalonan akhir termasuk Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik (Jonah Hill) dan Lakon Layar Adaptasi Terbaik.


Gambar Yuna Tunjuk Pusat Perut?


Yuna sentiasa memberikan penampilan yang agak luar biasa. Dan dari penampilan itu, mungkin imejnya diterima di Amerika. Namun, seperti sekeping gambar lagi menjadi perbualan dan membuatkan peminatnya bertelagah sesama sendiri. Dikatakan, gambar itu mendedahkan perut Yuna sehingga menampakkan pusatnya. Kalau nak tahu benar atau tidak Yuna mendedahkan pusatnya kepada umum, pekata korang tengok sendiri gambar di bawah: