Thursday, 13 December 2012

Gadis bangga tayang BRA di restoran KFC


Seorang pengunjung restoran makanan segera KFC tertanya-tanya pada dirinya sendiri mengapa gadis-gadis sekarang sukan tayangkan pakaian dalam mereka di tempat umum.

Beliau kemudiannya memuatnaik sekeping gambar yang memperlihatkan seorang gadis yang dipercayai amat cun (hahah...apa punya ayat la..) sedang beratur untuk memesan makanan.

Dan yang menarik perhatian pengunjung restoran tersebut dan kami pasti ianya seorang lelaki, adalah tali baju dalam atau branya tertonjol keluar dari baju yang dipakainya.


Pengunjung tersebut memuatnaik gambar tersebut ke internet dan tertanya-tanya mengapa wanita sekarang suka tayangkan pakaian dalam yang mereka pakai kepada orang ramai.Datuk K,Suami Dato' Siti Nurhaliza Kemalangan


Suami penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa dilapor telah mengalami kemalangan di New Zealand, hari ini.


Seperti yang dilaporkan oleh sebuah akhbar tempatan, Datuk K mengalami kecederaan patah bahu, tangan dan kaki, namun keadaannya stabil.
Ketika ini, Siti masih berada di Jakarta sementara menunggu penerbangannya ke Kuala Lumpur sebelum berangkat ke New Zealand esok, bagi melihat keadaan suaminya.
Lantaran itu, Siti terpaksa membatalkan dua persembahan besar iaitu Konsert Ekspresi Karya Gemilang yang dijadualkan berlangsung di Banjarmasin dan Jakarta sehingga 14 Disember ini.

Gadis yang suke ambik Gambar diopis
Apakah Yang sebenar Berlaku?Akibat tidak memakai pakaian di rumah


Gaya seorng Perkerja Hospital

Wanita-wanita dari facebook Vietnam


Wanita asoa sememang kini menjadi rebutan oleh lelaki-lelaki dunia untuk di jadikan calon isteri jom hari ini kita berkenalan dengan wanita-wanita yang diambil dari facebook vietnamArtis Ini Bangga Dengan Kecantikannya


 Artis Ini Bangga Dengan Kecantikannya

Pada bulan disember 11, Jiyoung telah menulis di twitternya "Saya berpura-pura untuk menjadi cantik, psch" dan memuat turun gambar di atas dengan memakai white dress yang kena dengan aksesorinya. Dia seperti suka bergaya dengan cara begitu dan dia mempunyai rambut yang sangat cantik. Dia juga senyum dengan lebar di depan kamera dan menunjuk-nunjuk matanya yang besar dan tajam.

Komen peminat, "Dia sangat cantik","Dia seakan-akan seperti pelakon".