Thursday, 13 March 2014

MH370: MAS henti guna kod MH370

MH370: MAS henti guna kod MH370KUALA LUMPUR: Malaysia Airlines (MAS) akan menghentikan penggunaan kod pesawat MH370 dan MH371 untuk laluan penerbangan Kuala Lumpur- Beijing-Kuala Lumpur sebagai tanda penghormatan untuk penumpang dan krew yang hilang bersama pesawat MH370 pada Sabtu lepas.

MAS berkata, kod penerbangan MH370 akan digantikan dengan MH318 untuk penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing sementara kod MH371 akan diganti dengan MH319 untuk penerbangan dari Beijing ke Kuala Lumpur.

MAS berkata dua kod baru itu akan berkuatkuasa mulai esok.

“Tiada perubahan kepada jumlah penerbangan dan MAS akan terus mengendalikan perkhidmatan harian dua kali ke Beijing.

“Doa dan ingatan kami akan terus bersama rakan serta penumpang pesawat MH370” kata MAS dalam satu kenyataan media.

Pesawat MH370 terputus hubungan dengan Pusat Kawalan Udara Subang, jam 2.40 pagi pada 8 Mac lalu.

Sejumlah 239 penumpang dari pelbagai negara termasuk anak kapal berada di dalam penerbangan tersebut.

Gambar Neelofa Hanya Pakai Singlet Ketika Sesi Latihan KickBoxing


Kickboxing atau muay Thai sememang nya begitu sinonim dengan masyarakat pantai timur khususnya Kelantan..seni bela diri ini bukan saja untuk memjadi sebagai senaman malahan juga telah di iktiraf diperingkat dunia. 
Pengacara cantik dari negeri Pantai Timur, Neelofa mula mempelajari seni mempertahankan diri kickboxing sebagai senaman rutin dan juga secara tidak langsung untuk menjaga keselamatan dirinya.
Bukan mudah sebenarnya untuk bergelar selebriti, lebih-lebih lagi wanita, walaupun berat badan hanya bertambah sekilo-dua, namun ‘pembesaran’ yang kecil itu nampak begitu ketara di kaca televisyen.
Jom tengok gambar-gambar  selebriti jelita ini yang telah dimuat naik dilaman sosial nya.Selain berdiet, para selebriti juga dilihat telah mula giat mengamalkan gaya hidup sihat untuk kekal menawan di khalayak ramai, selamat maju jaya untuk Neelofa

MH370 : BERSEDIA UNTUK MENERIMA KETAKJUBAN


1. Penat saya membuat pelbagai teori dan spekulasi dari pelbagai sudut ilmu, sejarah dan kes-kes berkaitan dengan penerbangan dan ketenteraan apabila apa yang saya terima benar-benar mencabar minda logikal saya.
2. Saya merupakan antara orang pertama yang membuat status bahawa pesawat tersebut sudah musnah akibat satu letupan yang saya syaki bom di muncung pesawat (saya update status saya di Facebook bahawa pesawat sudah berada di dalam lautan/musnah bertentangan dengan idea majoriti orang lain yang percaya pesawat sedang ditawan)
3. Saya juga antara orang pertama dari segelintir orang yang melihat bahawa pesawat sudah pun berada di dalam lautan.
4. Saya antara orang yang menolak pendapat bahawa pesawat sudah dirampas dan kononnya di bawa ke lokasi rahsia, saya juga menolak teori kemungkinan juruterbang telah membuat satu tindakan yang membahayakan orang.
5. Yang saya tidak tolak ialah pesawat mungkin dibom dari dalam dan saya juga tidak mengambil ringan hipotesis kemungkinan pesawat sebenarnya ditembak oleh peluru berpandu dari udara ke bumi kerana kemampuan seperti itu dimiliki oleh Vietnam melalui S300 buatan Russia.
6. Senjata misil jarak jauh seperti ini sehingga boleh memintas peluru berpandu balistik juga dimiliki oleh kapal-kapal perang Amerika Syarikat (AS).
7. Semua itu rupa-rupanya tidak ada kaitan langsung.
HILANG MENJADI MISTERI, TIMBUL MENAMBAHKAN MISTERI
8. Akhirnya dengan peluang yang ada, saya dilaporkan bahawa kapal terbang malang tersebut berada di dalam lautan yang gelap, lebih kurang 300 meter.
9. Pesawat berada di dalam keadaan baik, 100 peratus atau 90 peratus dalam bentuk asal tanpa kecacatan yang ketara.
10.Semua penumpang berada di dalam pesawat, terikat di tempat duduk masing-masing dan berada dalam keadaan yang baik walaupun sudah berhari-hari di dalam laut.
KEJADIAN TIMBUL
11.Pesawat akan timbul menurut kiraan saya di antara Jumaat/malam Sabtu atau hari Ahad ini, genap tujuh atau lapan hari ia hilang.
12.Ia akan timbul dalam perairan di sebelah Vietnam
13.Timbulnya akan mengkagumkan dunia…sebuah pesawat besar yang berada di tengah lautan.
14.Pihak berkuasa boleh mengambil barang-barang dan tubuh-tubuh mangsa yang saya rasa berada dalam keadaan yang masih elok.
15.Timbulnya pesawat ini akan menimbulkan persepsi baru dan keajaiban dalam sejarah penerbangan atau perubahan pada sikap manusia itu sendiri.
16.Tentang wujudnya dimensi yang kita boleh sifatkan tanda-tanda kekuasaan Allah.
17.Saya juga menjadi orang pertama yang mengumumkan berita ini “pelik tapi benar”, tak payah tuduh kerajaan atau TUDM, TLDM, ATM, LLN, TNB tahu kisah ini kerana semua orang hatta teknologi tercanggih milih kuasa besar pun pening…
NOTA PENULIS : SAYA TIDAK PAKSA ANDA PERCAYA, TUNGGU AJELAH, TAK LAMA PUN, TINGGAL 3-4 HARI SAHAJA LAGI/KALAU TIDAK BETUL, ANGGAP JELAH SEBAGAI ANGIN LALU

Radar Menujukan MH3700 Diikuti oleh pesawat lain Video?


)