Monday, 21 May 2012

Puteri Yang Di tukar Hot photo

Ramai rasanya rakyat malaysia yang setia menonton drama puteri yang di tukar dan hari ini aku nak uploadkan photo heroin drama ini atau amira atau nama sebenarnya Nikita Willy  dia nih muda g sebenarnya tarikh lahir dia 1994 umur dia korang kira sendiri la aku fail mathematic haha

WOW! Perempuan Ini Meraba Kekasihnya

Pada gambar pertama dan kedua, perempuan ini kelihatan sedang meraba lelaki berbaju belang tersebut. Kemudia pada gambar-gambar seterusnya kelihatan pula perempuan itu macam menangis..mungkin kena marah dengan pakwe dia tu kot


8 Bahagian Tubuh Wanita Yang Sering Diperhatikan Oleh Lelaki


Wanita sememangnya menjadi daya penarik buat lelaki. Namun bahagian mana yang sering menjadi tumpuan mata lelaki?. Jom kita lihat.

1. Betis dan Lutut
Wanita yang apabila berjalan bergesel betis dan lututnya amat disukai lelaki, walaupun wanita ini tidak begitu menggoyang pinggulnya. Cara berjalan sebegini membayangkan bahawa faraj wanita itu kecil dan sempit, dan sempitnya faraj wanita menjadi kesukaan lelaki.

2. Pinggang
Lelaki lebih tertarik pada pinggang yang ramping kerana ianya mudah digoyang sewaktu berjimak. Goyangan sewaktu jimak dilakukan oleh wanita, dayungan biasanya dilakukan oleh lelaki. Goyangan ini memberikan kenikmatan yang lebih tinggi kepada lelaki.

3. Pipi
Ciuman yang melazatkan penciumnya berada pada sasaran pipi yang licin, bersih dan halus, oleh kerana itu ramai lelaki lebih menyukai wanita yang berpipi licin.

4. Dada dan Payudara
Terdapat pertalian antara bidangnya dada wanita dengan payudaranya. Jika dadanya bidang, maka payudaranya tidak begitu nyata bentuknya. Sekiranya dada kecil, payudara adalah lebih jelas bentuknya dan tampak membengkak dan naik. Keadaan inilah yang menarik oerhatian lelaki.
5. Alis Mata
Sekiranya alis mata wanita halus tersusun rapi, ia dianggap sebagai kesukaan kaum lelaki.

6. Dahi
Apabila dahi wanita luas, ia dianggap dahi yang sempurna oleh lelaki. Dahi wanita adalah tempat di mana lelaki akan menemukan dahinya.

7. Bibir dan Lidah
Lelaki lebih menyukai bibir yang nipis dan lidah yang lonjong kerana ia dianggap menikmati kucupan semasa istimta’ mahupun jimak. Pada zaman ini, kucupan lidah lebih disukai dan membangkitkan syahwat 3 kali ganda berbanding dengan ciuman ke pipi, dua alis mata, antara 2 lubang hidung dan pada tengkuk wanita yang mampu membangkitkan syahwat sebanyak 25 peratus.

8. Faraj
Pada lelaki, bentuk faraj wanita tidaklah menjadi persoalan besar. Tetapi ramai lelaki lebih sukakan wanita yang mempunyai lubang faraj yang kecil kerana ia dianggap dapat memegang dan menyepit zakar lelaki dengan lebih utuh tatkala jimak. Walaupun begitu, seni kemutan dianggap lebih penting dari besar atau kecilnya lubang faraj, kerana ini dianggap lebih memberi kesan kenikmatan kepada lelaki.

GAMBAR CANTIK WARIS MAHSURI KE-7

Sukan Untuk Pelajar Sekolah Di jepun Yang Pelik Dan Menghairahkan

tentunya menggembirakan dan menarik hati para pelajar .. hehehehe .. tidak percaya sila saja lihat sendiri tentunya pasti ada juga yang  suka.cekidot...

Reaksi abang dan pak cik tengok perempuan seksi
Gila!!! Wanita Rela Dibogelkan Semasa On Air Di Konti Radio
Kita terkadang tidak tahu dengan apa yang sedang dilakukan oleh seorang dj radio di sebuah acara di konti, kerana mereka memang tidak kelihatan bukan seperti di kaca televisyen. Dan hanya suaranya saja yang boleh kita dengar.

Tapi pada kesempatan ini, mari kita lihat apa yang sebenarnya terjadi di studio radio ini. Dijamin semua akan terkejut dan mata anda pasti terkeluar dengan ganas!