Tuesday, 2 October 2012

PANASS!! Tiz Zaqyah Tunjuk Gambar Pehanya Yang Digigit


Itulah artis kita, upload dulu then baru fikir apakah respond peminat…gambar ini diupload ke laman sosial dan kemudianya selepas 5 minit telah dipadam berikutan terlalu banyak komen negatif yang diterima. Apa-apapun kredit kepada media malaya kerana dengan pantasnya telah berjaya mendapatkan gambar ini


Gangnam Style Versi Metal. Terbaik!Demam Gangnam Style seakan belum kebah, setiap hari ada saja parodi muncul dan siapa sangka pengaruh Gangnam style sudah menjejak pengaruhnya ke muzik metal. Ya! Metal. Semuanya adalah usaha seornag pemuzik iaitu Eric Calderone yang mengabungkan dua muzik yang berbeza ini.

Ini tahu bagaimana hasilnya gabungan ini? Jom cekidot video dibawah!

Fenomena Halo Yang Sedang Berlaku Sekarang


Pada tika dan saat ini di laman Facebook agak kecoh dengan fenomena HALO yang sedang berlaku..Pasti ada yang tak tahu dan pasti dah ramai juga yang dah tahu akan fenomena Halo ini.. fenomena Halo adalah satu fenomena alam di mana lingkaran cahaya seakan-akan pelangi mengelilingi matahari atau bulan.
kongsikan bersama anda ya...
Trailer Filem Baru Sylvester Stallone ‘Bullet To The Head’Walaupun agak sukses dengan rangkaian filem The Expendables namun kini pelakon aksi Sylvester Stallone (66) bakal muncul dengan filem aksinya terbaru iaitu 'Bullet To The Head' yang bakal menemui peminat pada 2013. Ini merupakan filem aksi solonya selepas terakhir filem Rambo 4 pada tahun 2010.

Apa yang kami suka mengenai filem ini adalah penampilan Stallone sendiri yang jauh lebih macho dengan tubuh yang agak tegap jika dibandingkan dengan penampilannya dalam filem Rambo 4. #ThunbsUp!

Jadi jom cekidot trailer 'Bullet to The Head'.

[Video] Padah tonton Tarian Bukan-Bukan Di webcam


[Video] Adegan Mati Dalam Filem Yang Terlebih-lebih

Video yang memaparkan adegan mati yang terlebih-lebih dalam sebuah filem. Jangan risau, ini bukan filem tempatan. Tetapi sebuah filem Turki yang berjudul 'Kareteci Kız'. Filem yang dikeluarkan pada tahun 1973.


[Video] Izara Aishah Berpakaian S@ks1, Menari Tango


Mungkin kerana tajuk video yang agak jarang di-google oleh kita, ramai yang tidak tahu bahawa Izara Aishah pernah membuat persembahan tarian Tango seksi ketika dia masih belajar di Sunway University. Video ini dimuat-naik pada 14 Mac 2011 dan sudah lebih satu tahun video ini di laman Youtube. Dan ya, ramai yang tidak tahu mengenainya bukan?


Video berdurasi 7.43 minit ini menyaksikan 6 orang wanita termasuk Izara Aishah yang berpakaian seksi berwarna hitam. Heroin drama “Vanilla Coklat” ini boleh dilihat memakai corset dan skirt pendek bersama stokin yang kami kira agak mengghairahkan dengan tarian yang dipersembahkan, di sebelah kiri pentas.

Apa yang kami rasa anda tidak sabar untuk lihat ialah pada minit 6.20. Mahu tahu apa dia? Sila tonton video bertajuk ‘Cell Block Tango Girls’ selepas ini ya.

Untuk pengetahuan, Izara kini sedang menangguhkan pengajiannya kerana sibuk dengan kerjaya lakonan.

[Video] psy compilation


[Video]Hitler - Gangnam Style


Main Kejar-Kejar Harimau Tarikan Terbaru Di Zoo


PHOENIX: Seorang kakitangan zoo menunjukkan keyakinannya kepada seekor harimau Benggala dengan berenang bersama-sama haiwan liar itu pada setiap hari.


Rutin itu dilakukan Jeff Harwell, 30, bersama Akasha untuk menghiburkan ribuan pengunjung Zoo Arizona.

Akasha berusia 12 tahun dengan berat badan kira-kira 200 kilogram. Kata Harwell, dia melakukan pertunjukan itu bersama Akasha sejak mula bekerja di situ kira-kira lima tahun lalu. Kebanyakan pengunjung pula begitu kagum dengan kepercayaan tinggi yang terjalin di antara Harwell dan Akasha. Beberapa pengunjung percaya, aksi itu dapat dilakukan kerana wujud hubungan amat istimewa di antara manusia dan haiwan liar berkenaan.

Zoo Arizona adalah satu daripada lima zoo paling popular di kalangan kanak-kanak di Amerika Syarikat.