Friday, 1 March 2013

Dua komando Polis Maut Terkena Serangan Mortar di Lahad Datu

Assalamualaikum w.b.t

Dua komando polis terbunuh setelah terkena serangan mortar di Kampung Tanduo, yang menjadi kubu kumpulan penceroboh bersenjata dari selatan Filipina hari ini.

Mereka terkena serangan itu ketika sedang berkawal di satu daripada pos di sekitar Kampung Tanduo.

Wartawan Bernama yang berada di kawasan Felda Sahabat 17 di perkampungan itu berkata mayat dua anggota keselamatan itu diusung oleh polis dan dimasukkan ke
dalam sebuah trak polis untuk dibawa ke Hospital Lahad Datu.

"Sehingga kini tiada pengesahan polis, kami hanya melihat mayat dengan boot hijau diusung ke dalam trak tersebut," katanya yang terpaksa keluar dari kawasan
Felda itu setelah diarahkan pihak berkuasa.

Pada 2 petang, beliau berkata pihak berkuasa mengarahkan wartawan keluar kerana khuatir keselamatan mereka berikutan insiden tembakan masih berlaku.

Anak Sofea Jane Bersosial TersebarGambar-gambar di bawah ini dipercayai adalah gambar anak kepada seorang pelakon kacukan yang popular sekitar tahun 90-an.

Bermacam-macam aksi panas yang ditunjukkan oleh gadis yang berusia 17 tahun ini antaranya merokok dan bergambar mesra dengan seorang lelaki dengan hanya berbikini.

Hmmm, apalah komen mak dan ayahnya selepas melihat gambar sosial anak mereka sudah tersebar di kebanyakan laman-laman blog?

Diharapkan artis itu dapat menasihati anaknya kerana dia mungkin masih muda dan tengah mahu merasa dan mencuba semua keseronokan yang bersifat sementara..Anak aktres terkenal ketagih bersosialSiapakah anak gadis ini? Menurut Zubir menerusi akhbar BiPop hari ini mengatakan, gadis ini merupakan anak kepada seorang aktres terkenal tahun 1990-an.
Difahamkan anak gadis ini mendapat pendidikan di sebuah sekolah antarabangsa terkemuka, dan yang memeranjatkan umurnya baru 14 tahun ketika gambar-gambar ini diambil.
Difahamkan lagi, anak gadis ini merupakan anak kepada seorang aktres yang telah berkahwin dengan seorang ahli perniagaan berstatuskan VIP pada tahun 1997! Mari buka majalah lama! Lagi gambar Miss X di bawah.