Tuesday, 15 April 2014

Bertudung Menari Dan Menunjukan Bahagian Melampau Di InternetDunia Akhir Zaman !! Video Gadis Bertudung Menari Dan Menunjukan Bahagian Melampau Di Internet | Tanpa perasaan malu dan pun segan silu, gadis bertudung ni menari dengan menunjukkan bahagian-bahgaian yg tak sepatupnya dilakukan oleh wanita muslim ataupun wanita bertudung. Inilah dunia akhir zaman yg mana wanita sudah hilang rasa malu untuk melakukan perkara-perkara yg dilarang dalam Islam...

Lihat video di bawah: 

LIYANA SUZANA AJAK BERNIAGA SEJAM RM800

perh sampai cmni sekali nak cari duit secara terang-terangan post kat group-group demi mencari duit itulah dunia sekarang sanggup buat apa sahaja asalkan dapat duit berikut apa yang diluahkanSejarah Kedatangan Kasut Warrior Ke Malaysia

Tahukah Anda…..?
Jenama Warrior ( Hui Li) didaftarkan pada tahun 1935 ketika Syarikat Shanghai Zhengtai memperluaskan perniagaan getah ke pasaran kasut sukan.” Hui Li ” diterjemahkan, merujuk pada kekuatan untuk mengatasi kesulitan, jenama digunakan oleh Syarikat Shanghai Zhengtai untuk mengelakkan muflis pada zaman itu. Pada Awalnya Kasut Warrior dicipta khas untuk Atlet sukan China, menjelang tahun 60an, 70an dan awal 80an Kasut Warrior dipakai hampir seluruh rakyat Jelata (semua golongan) di Negara China. Selepas Negara China Membuka Ekonominya kepada dunia barat, jenama Warrior menjadi terkenal di eropah dan Amerika Syarikat.
1
1

1
Kasut Jenis Sneakers yang amat popular di China.
Warrior Sneakers WB-1
1

Rekaan yang cantik, setaraf rekaan jenama kasut terkenal seperti Nike dan Adidas
1

1


Antara Kasut yang popular di Malaysia sekitar tahun 80an dan 90an
p/s: Bermulalah legasi permainan sepak takraw di Malaysia dengan mengenakan kasut jenama Warrior. Selesa, sebab itulah ramai atlet ketika itu menenakan kasut jenama ini disamping harganya juga begitu murah. Bebudak sekolah pun ada juga yang layan kasut ini ketika itu.
Warrior 565 Hi Cut
1

1

1

1

1


1


1Kasut Warrior pada pandangan penulis:
Kasut Warrior adalah sinonim ketika penulis di bangku sekolah dahulu, disamping harganya yang murah sekitar hanya RM 15 tidak silap penulis ketika itu. Al-maklumlah niat di hati ini hendak jugalah merasa kasut branded seperti Converse, tapi harganya yang begitu mahal membuatkan pelajar-pelajar sekolah pada ketika itu lebih selesa mengenakan kasut berjenama Warrior ini.
Bukan sahaja digunakan untuk ke sekolah, malah waktu petang boleh digunakan untuk bermain sepak takraw lagi, malah ada juga yang menggunakan kasut ini untuk bermain bola dan futsal.
Pendek kata, bagi penulis kasut ini memang selesa, tahan lasak dan yang penting memang MURAH! Haha!
Kini kasut ini masih lagi mendapat tempatnya di mata pengguna, digunakan untuk apa sahaja aktiviti dari beriadah hinggalah ke pekerjaan lasak sekalipun tetap masih ada pengguna yang setia mengenakannya.
Kebanyakan atlet di Malaysia terutamanya atlet Sepak Takraw telah mengiktiraf kasut Warrior sebagai kasut yang sesuai digunakan untuk menjalani latihan dan perlawanan.
Sedikit info & ulasan tentang ‘kasut sepak takraw’
Kasut ini sangat popular untuk ketiga – tiga posisi. Malah tidak dinafikan kaut ini amat selesa potongannya kerana anda dapat merasai cengkaman di bahagian pergelangan kaki. Untuk menimang bola pula, kasut ini sememangnya memberikan kusyen yang baik terutamanya bagi mereka di posisi Feeder.2
Kasut ini mempunyai kelebihan dalam banyak bentuk. Antaranya ialah
1 – Diperbuat dari kain yang tahan lasak
2 – Alas kaki yang selesa
3 – Tidak terlalu berat; berbanding dengan NanYang yang agak berat
4 – Tapak yang lambat haus berbanding Badminton Master
5 – Lubang tali yang cukup banyak bagi membantu ikatan kemas meliputi permukaan kekuda kaki
1

Warrior VS Converse,
Murah VS Mahal,
Kehendak VS Keperluan
“Keperluan adalah kehidupan tetapi kehendak juga diutamakan”

Artis Malaysia dulu pun pakai bikini juga

gosip artis Gambar Seksi Artis Dulu   18sx
gosip artis Gambar Seksi Artis Dulu   18sx
gosip artis Gambar Seksi Artis Dulu   18sx
Sekarang ni kecoh pasal gambar Fasha Sandha yang berbikini di Bali semasa menyambut tahun baru 2011 baru-baru ni.(klik untuk lihat). Kesian Fasha, sudahlah membawa hati setelah buah hatinya ke Jepun bersama orang lain, baru nak release tension dah kena belasah pula dengan peminat (?) di Malaysia. Nasib baik ler ada omak yang tolong cover... bertuah nya Fasha

Panglima terlihat pula gambar artis Malaysia dulu-dulu (sekitar 80 an) yang juga berbikini di dalam filem. Apa pandangan anda pula...?


hehehe... mana ni yang lagi gempak sebenarnya? berbikini bukannya di Malaysia pun, kat luar negara ataupun berbikini di Malaysia kat dalam filem lagi?