Thursday, 1 November 2012

Foto foto Model Indonesia di majalah P@yboy BrazilSatu lagi gadis cantik nan seksi Blesteran, keturunan indonesia menjadi Model majalah Payboy. Playmate Playboy yang di terbitkan di Brazil bulan July2010  lalu. Tanimara Teterissa terdapat 14 Photo pada majalah playboy yang di terbitkan di brazil tersebut.

Majalah Playboy memang indektik dengan pose2 seksi para modelnya yang sekaligus mempromosikan product-product unggulan. dalam pose di majalah playboy itu Tanimara teterissa terlihat menggunakan pakain dalam wanita hingga Bugil tanpa menggunakan busana. Gadis cantik ini menjadi idola baru para pria di brazil.

berikut beberapa komentar mereka: Kami menunjukkan Anda sebelum itu kita tahu keindahan eksotis Holland’s Next Top Model Tanimara diambil gambarnya sebagai Playmate.

Kami pikir itu salah satu seri terbaik yang kita telah diciptakan untuk Playboy, paling tidak karena Tanimara berpose begitu besar, benar-benar top model! Mengawasi padanya karena Anda masih akan melihat banyak tentang dia … Bagi kami mereka berada di daftar model favorit! Tanimara kami cinta padamu!

{Berita} Wanita Brazil Peroleh hak untuk MEL@NC@P Semasa Bekerja. wow!Dalam satu keputusan yang dikeluarkan oleh mahkamah dan digambarkan sebagai suatu keputusan yang sensitif, seorang hakim Brazil membenarkan seorang akauntan wanita berumur 36 tahun secara sah untuk MELANCAP/MELAKUKAN ONANI dan MENONTON PORNOGRAFI di komputer ketika bekerja.

Ana Catarian Bezerra berjaya membuktikan bahawa dia menderita penyakit akibat daripada ketidakseimbangan kimia di dalam tubuhnya yang menyebabkannya gelisah dan mempunyai keinginan seks yang melampau (hiperseksualiti).

Padas suatu tahap, prestasi kerjanya mula merosot dan satu-satunya cara ia dapat melegakan kegelisahannya adalah dengan cara sering melancap, lapor Guanabee.com yang memetik sumber berita Analitica.

"Saya menderita dengan begitu teruk sehingga saya terpaksa melancap 47 kali sehari. Ketika itulah saya meminta bantuan, saya tahu ia tidak normal." katanya.

Selepas berjaya memenangi kesnya di mahkamah dan mendapatkan pertolongan profesional, Bezerra secara sah berhak menggabungkan kerja dengan "keseronokkan"nya.

Doktor juga telah memberikan ubat penenang yang dapat mengurangkan keinginannya untuk melancap. Dengan bantuan ubat itu, Bezerra melamcap kira-kira 18 kali sehari.

NOTA KAKI: Yang ini bukan lucah, tetapi penyakit. Saya simpati walaupun cuba untuk tidak membayangkan bagaimana dia menangani/meringankan penyakitnya itu.

(Gambar Hitam Putih Difacebook) Behind The Scene
(gambar ) Laki Haku Sh00t
Penyakit misteri RM500,000KUALA LUMPUR: Terlalu percayakan kakitangannya yang konon mampu mengubati isterinya yang menderita penyakit misteri, seorang pengurus bank kerugian lebih RM500,000 termasuk wang tunai lebih RM300,000, barang kemas, sebuah kereta dan dua ekar tanah di Kampung Inas, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Mangsa berusia 51 tahun itu meminta bantuan kakitangannya itu yang berusia 30-an untuk mengubati isterinya yang mengalami kemurungan sejak Ogos lalu selepas diberitahu isteri kakitangannya itu seorang pengamal perubatan tradisional serta mengikut cara Islam.

Sumber polis berkata, selepas mangsa membawa isterinya yang berusia 40-an berjumpa isteri kakitangannya itu, dia diberitahu rawatan akan dilakukan secara ghaib, termasuk berhubung terus dengan Allah,” katanya.
Menurutnya, sejak berkenalan buat kali pertama, mangsa bagaikan dipukau dan menuruti setiap permintaan pasangan suami isteri itu.

Katanya, mereka juga memaklumkan jumlah bayaran bakal meningkat sekiranya tahap penyakit dialami isteri mangsa berada pada tahap kritikal.

Video Nissan Almera TVC


ISI ONLINE BORANG PERMOHONAN BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA (BR1M) 2.0 2012