Saturday, 28 April 2012

Aksi Biadap Di Bus Stop

Salam sejahtera... di sini saya ingin menunjukkan gambar yang agak biadap yang dilakukan oleh budak lelaki ke atas para gadis di luar sana. Gambar ini juga boleh dijadikan pengajaran kepada para gadis di luar sana supaya lebih berhati-hati. Jom terjah...Manchester City vs Harimau Malaya di Bukit Jalil 30 Julai ini.


Kelab Liga Perdana Inggeris (EPL), Manchester City Football Club (Manchester City) akan mengadakan kunjungan julung kali ke Malaysia dan dijadual mengadakan perlawanan persahabatan dengan Harimau Malaya pada 30 Julai di Stadium Nasional, Bukit Jalil di sini.

Ketua Pegawai Jenama Komersil Manchester City Ian Cafferky berkata pasukan yang menjadi pencabar pilihan Liga Juara-Juara itu berjanji akan membariskan pemain utama mereka dan ini merupakan peluang para peminat pasukan Sky Blues.

“Kami akan membawa setiap pemain yang ada ke Malaysia. Lawatan ini sangat mengujakan pasukan Manchester City FC.

 “Ini jelas membuktikan terdapat satu keghairahan ketara terhadap Liga Perdana (Inggeris) di Malaysia dan kami sangat teruja untuk membawa pasukan kami menemui para peminat di Asia Tenggara dan menyaksikan sendiri keterujaan peminat adalah suatu pengalaman yang menarik,” katanya pada sidang media mengenai Jelajah Kelab Bola Sepak EPL oleh ProEvent International di sini pada Rabu. – BERNAMA50+ Iklan Terbaik Mengenai Anti Merokok

Seperti yang korang juga tau yang merokok merbahayakan kesihatan tapi kenapa lah sukar untuk berhenti merokok.Pelbagai iklan telah dibuat untuk menyedarkan bahayanyer merokok tapi masih ramai lagi tetap merokok.Sebenarnya tak dinafikan iklan merokok telah menyedarkan kita tentang bahayanye merokok tapi untuk hentikan merokok tu yang jadi masalah....So bagaimana nak langkah seterusnyer?Oklaaa....kita tengok langkah2 kreatif yang terbaik yang dilakukan melalui iklan merokok.