Wednesday, 20 November 2013

Jawatan Kosong Mudah.my

The service allows anyone to buy and sell in his or her region conveniently in a very simple manner. Mudah.my connects buyers and sellers in Malaysia and delivers remarkable user experience. With more than 5.2 Million unique visitors a month, Mudah.my is one of the most visited internet sites in Malaysia. PRO Niaga a service specifically for professional advertisers has more than 84,000 storefronts helps SMEs and home based businesses to advertise their products and services on the internet.Cara Memohon

Pemohon yang berminat boleh mengisi borang jawatan kosong Full Time & Part Time di Mudah.my, sila isi borang permohonan disini.

Isteri Pandai Bermain Seks (CERITA LAWAK)

Seorang lelaki menghampiri rumah jirannya dan mengetuk pintu. Ketika wanita muda tuan rumah itu membuka pintu, lelaki itu bertanya,


“Cik Puan… adakah cik puan pandai bermain seks?”

Kerana terkejut, wanita muda itu menghempas pintu rumahnya dengan perasaan marah. Namun, lelaki itu tetap mengetuk pintu rumah tadi dan bertanyakan soalan yang sama. Kali ini wanita muda itu menjerit sekuat hati sambil mengusir jirannya yang tidak senonoh itu.

Malamnya, wanita itu telah menceritakan kejadian memalukan siang tadi kepada suaminya. Suaminya berjanji akan menunggu lelaki biadap itu keesokan harinya jikalau dia datang lagi.

Ternyata benar, keesokan harinya lelaki yang sama datang lagi dan mengetuk pintu. Wanita itu segera membuka pintu sementara suaminya bersembunyi sambil memegang senapang.

Lelaki itu terus bertanya, “Cik Puan… Cik Puan ni pandai tak main seks?”

“Mestilah pandai.. kenapa encik bertanya soalan ini?” jawab wanita itu dengan berani.

“Baguslah kalau pandai…” kata lelaki itu, “Kalau begitu.. puaskanlah suami cik puan dan beritahu dia supaya menjauhi isteri saya!!!”

Accident yang Mengharukan! Akibat TerLebih Muatan…

Agak-agaklah kalau yer pun. Jangankan keldai, gajah pun mati kalu muatan dah sarat macam ni!

Kenali ciri-ciri lelaki yang memiliki Zakar Kecil

Egonya besar – Lelaki dengan ‘mini P’ disebut-sebut mempunyai ego yang besar, kerana seumur hidupnya harus bertahan di tengah-tengah kaum lelaki yang umumnya dianggap jantan bila memiliki ‘peranti yang besar’. Oleh kerana itu, ia perlu mewujudkan suatu ilusi bahawa, walaupun miliknya tidak besar, ia lebih berharga daripada emas. Lelaki seperti ini umumnya mempunyai gaya hidup mewah, dengan kereta atau alat-alat yang melebihi apa yang dimiliki lelaki lain dengan saiz zakar purata. Mereka umumnya juga mempunyai rangkaian persahabatan yang luas.

Juara seks oral – Ini namanya adil. Mr Mini P biasanya tahu bagaimana pampasan ketidak beruntungannya tadi dengan menguasai kemahiran lain: lidahnya. Ia mahir sekali bermain dengan lidahnya, dan mampu memuaskan pasangannya hanya dengan cara seks oral ini. Namun jika ia mampu melayari segala sudut daerah intim pasangannya, dan membuat pasangannya cukup panas dan siap meneruskan sesi berikutnya, ketika terjadinya hubungan si wanita tentu tak akan sedar sebesar apa zakar pasangannya.

Tak pernah membincangkan topik berkenaan zakar – Sudah tentu, untuk apa lelaki seperti ini membangkitkan topik perbualan berkenaan zakar, jika kemudian ia harus membuktikan bahawa ‘perangkatnya’ sendiri cukup hebat untuk diperkatakan? Sebaliknya, ia lebih suka menceritakan pengalaman hebat lain, seperti ketika keningnya koyak masa terlibat perkelahian di sekolah, atau betapa ia pernah diganggu hantu ketika sedang overtime di pejabat.


Pendek kata, Mr Mini P tak akan pernah bercerita berkenaan zakar, kerana lelaki umumnya tidak suka membicarakan hal-hal yang mengganggu mereka. Hal ini tentu berbeza dengan kita, yang dengan santainya akan bercerita pada teman-teman di pejabat.

Atasi Pancutan Pramatang dengan Urutan

Pramatang atau keadaan cepat keluar sperma semasa berhubungan intim menjadi gejala lelaki yang sangat menganggu hubungan suami isteri. Ada juga yang melakukan aktiviti seksual tetapi tidak boleh mencapai klimaks.Keadaan sperma terlalu cepat keluar sering menjadi penyebab seseorang merasa kecewa. Gangguan itu sebenarnya boleh dihilangkan / sembuhkan dengan tekanan / urutan. Urutan biasanya dilakukan pada titik-titik kegelian yang dilalui segment dan saraf yang mempengaruhi dan menyalurkan rangsangan seksual.

Seperti urutan dari segment T6 (tulang punggung VI) dan segment S3 (kelangkang III (di columnavertebralis, kiri kanan). Titik utama rawatan atau titik kegelian untuk penyembuhan adalah dari bahagian tubuh depan, yakni di ulu hati, atau perut. Kemudian bahagian belakang, tepat di bahagian tengah-tengah kelangkang, dan daerah kelangkang.

Yang harus diperhatikan dan ditangani dengan baik, sebelum dilakukan urutan rawatan lebih dahulu pastikan bahawa peredaran darah dan rangkaian di bahagian daerah itu dalam keadaan rileks. Aliran darah lancar, rangkaian dan organ bekerja aktif.

Urutan dan bentuk manipolasi urutan penyembuhan yakni dengan menekan / urut oleh ketiga jari tengah kedua tangan dan geresan dengan ibu jari tangan kanan. Urutan dilakukan pada titik kegelian ulu hati tepat di bawah dada, atau daerah perut di atas pusat. Urut dengan lembut dan kuat, selama 10 saat lalu dilepas, urutan diulang-ulang selama 10 minit.

Setelah itu lakukan penekanan / urut geresan dengan ibu jari tangan kanan, pada tiga titik kegelian tepat di atas kelangkang. Tekan kuat dan keras, selama 5 saat dan lepas serta ulangi lagi. Urutan diulang-ulang selama 10 minit.

Cara lain dan boleh dilakukan sendiri adalah, sewaktu jimak dan mula terasa pancutan, zakar dicabut, urut yang kuat dan keras dengan ibu jari dan jari telunjuk tangan kanan. Lakukan gerakan meneran, atau seperti gerakan menahan kencing, sampai rasa pancutan berhenti.

Selepas rasa pancutan benar-benar hilang, permainan boleh disambung kembali. Ulangi, sampai keinginan yang dikehendaki tercapai. Yang tidak kurang penting ialah melakukan olahraga secara teratur serta mengambil menu makanan yang berprotein tinggi.

Selamat Mencuba :lol:

Suami Curang dengan Kakak Ipar yang Lebih Jaguh Di Ranjang


Seorang lelaki warga Rockville, Soweto, Afrika Selatan, sanggup meninggalkan isteri dan dua anaknya kerana wanita lain. Dan parahnya wanita itu adalah kakak iparnya. Alasan si lelaki meninggalkan isterinya kerana kakak iparnya itu lebih jaguh di ranjang dan lebih pandai memasak.Lelaki berusia 33 tahun yang tak disebutkan identitinya itu meninggalkan isterinya sejak lapan bulan lalu dan pindah bersama wanita idamannya yang kini sedang hamil. Seperti dipetik Dailysun, isterinya kini patah hati dan terkejut dengan kenyataan yang diterimanya dan tak sanggup berkata apa-apa tentang kelakuan suaminya.

Untuk berbincang, ketua dari keluarga menghadiri pertemuan yang juga dihadiri suami, isteri, dan saudara ipar. Pada pertemuan tersebut, lelaki itu memberikan alasan kenapa ia meninggalkan isterinya.

“Kekasih baru saya memberikan saya kenikmatan seksual luar biasa indah. Ia juga lebih jaguh memasak, berbanding isteri saya,” kata lelaki itu.

Keluarga menyebutkan, lelaki itu sudah menikahi isterinya berusia 29 tahun selama 10 tahun. Dan si suami menjelaskan ia sudah menghamili saudara isterinya itu kerana ia begitu mencintainya dan hanya Tuhan yang boleh memisahkan keduanya.

Si lelaki juga akan segera menikahi kekasih barunya kerana di dalam diri kakak iparnya itu mempunyai semua yang diperlukan untuk menjadi isteri.

Remaja Di Paksa Nikah Dengan Lembu


Seorang remaja lelaki berusia 18 tahun ditangkap sedang menyetubuhi seekor lembu . Akibatnya, pemuda tersebut dihukum oleh penduduk kampung. Pemuda yang bernama Ngurah Alit ini merupakan warga Desa Yehembang , Kabupaten Jembrana , Bali. Apakah hukuman yang ditetapkan oleh penduduk kampung tersebut kepada pemuda yang menyetubuhi lembu betina ini?

Awalnya, Alit mengelak dan menolak untuk mengakui perbuatannya itu . Alit mengatakan bahawa lembu itu tadinya adalah seorang wanita cantik yang menggodanya. Namun ketika mereka berhubungan seksual , wanita tersebut berubah menjadi seekor lembu . Namun disebab Alit tersebut dianggap terlalu mengada - ada . Sehingga penduduk setempat menjatuhkan hukuman terhadap Alit .

Rupanya , penduduk kampung menghukum Alit dengan cara menikahkan Alit dengan lembu betina tersebut . Upacara perkahwinan antara Alit dengan lembu betina tersebut bermula pada hari Jumaat tarikh 11 Jun pukul 12 tegahari. Sebelum upacara perkahwinan bermula , ratusan penduduk Desa Yehembang berkumpul di lokasi tempat Alit menyetubuhi lembu betina tersebut di tepi pantai Banjar Pasar .

Pada upacara perkahwinan tersebut, Alit memakai pakaian adat Bali dan si lembu betina dihiasi dengan kain putih. Upacara perkahwinan ini ditonton oleh ratusan penduduk kampung. Alit pun terlihat terus menundukkan kepalanya kerana malu. Upacara perkahwinan ini juga merupakan ritual pembersihan desa yang dianggap sudah tercemar oleh perbuatan Alit.

Ritual ini  dijaga ketat oleh polis kerana banyak wartawan dan orang - orang yang merakam gambar Alit. Sehingga polis diperlukan untuk berjaga - jaga agar tidak terjadi kekecohan.Selepas upacara pernikahan tersebut selesai, diadakan ritual pembersihan. Mana lembu betina tersebut ditenggelamkan ke tengah laut, sedangkan Alit yang pengsan di tengah upacara hanya dimandikan saja di tepi pantai.

Perjawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)

Perjawatan kosong kerajaan terkini di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) sebagai :

1. Pegawai Keselamatan KP41
2. Jurutera J41
3. Pegawai Tadbir N41
4. Penolong Akauntan W27
5. Pekerja Awam R1

Tarikh tutup permohonan pada 01 Disember 2013


Maklumat Lanjut Sila Klik di sini

Festival Rogol Kg Assam Di Teruskan

Sebuah website nationalreport.net pada 3 November 2013 melaporkan bahawa satu pesta rogol akan diadakan di Assam India.

Berikut adalah terjemahan laporan tersebut.

Madhuban Ahluwalia yang mengetuai perayaan tahunan berkata kepada pemberita, "Ini adalah satu tradisi lama di Assam sejak beribu-ribu tahun," katanya.

"Kami rogol syaitan jahat daripada gadis-gadis, jika tidak mereka akan menipu kita dan kita akan dipaksa untuk membunuh mereka. Oleh itu adalah kewajipan semua orang. "

Tiap-tiap gadis berusia 7-16 yang belum berkahwin mempunyai peluang untuk melarikan diri atau membiarkan diri dirogol.

Pesta Assam bermula pada tahun 43 Sebelum Masihi apabila Baalkrishan Tamil Nadu dirogol oleh orang di kampungnya di Doomdooma. Baalkrishan Tamil Nadu diingati setiap tahun melalui festival ini. Lelaki yang berjaya merogol paling banyak gadis akan diberikan trofi yang bernama "Baalkrishan ".

Harikrishna Majumdar, 24 tahun, memberitahu pemberita bahawa beliau telah berlatih sepanjang tahun untuk acara ini. "Saya akan mendapatkan mangsa rogol paling banyak tahun ini. Saya telah berlatih sepanjang tahun. Saya rogol adik saya dan rakan-rakan beliau setiap hari. Saya akan menjadi superstar rogol nombor satu! Saya pasti akan mendapat hadiah 'Baalkrishan' tahun ini! "

Jaitashri Majumdar, 12 tahun memberitahu pemberita bahawa dia hampir berjaya melalui perayaan tahun lepas tanpa dapat dirogol. Saya hampir sampai ke ' zon bebas rogol ' di pinggir bandar, tetapi pada saat-saat akhir 9 lelaki melompat ke atas saya dan merogol saya. Nasib baik saya sudah pulih sekarang dan dapat mengambil bahagian dalam acara tahun ini, jika tidak, saya akan dihukum mati secara rejam . " - nationalreport.net

Walau bagaimanapun sebuah website lain iaitu manipurupdate.com menafikan kebenaran artikel berkenaan. Dengan bersumberkan Times Of India, penulis website berkenaan melaporkan bahawa Polis Assam memfailkan saman terhadap "nationalreport.net" kerana laporan bertajuk " The Assam Rape Festival In India Begins This Week".
Siasatan akan dikendalikan oleh CID, unit jenayah siber India.

Respon Siti Nurhaliza terhadap sindiran Roslan Aziz di Final AF 2013


Respon Siti Nurhaliza terhadap sindiran Roslan Aziz di Final AF 2013 - Dengan program realiti, Akademi Fantasia musim ke-10 tahun 2013 sudah berakhir minggu lalu, kritikan Roslan Aziz kepada peserta Akademi Fantasia 2013 supaya jangan terlalu banyak klon Siti Nurhaliza mengundang tanda tanya peminat.

Susulan itu, wartawan Kosmo segera mendapatkan penjelasan dari empunya badan, Dato' Siti Nurhaliza untuk mengelakkan perkara itu terus disalahtafsir oleh orang ramai. Menurut Siti, dia faham dengan maksud tersirat kritikan Roslan Aziz.

“Saya tiada masalah, mungkin mereka gemar dan mahu jadi seperti saya. Namun, dari sudut keunikan menjadi artis, memang perlu ada trademark sendiri."

“Saya faham apa yang dimaksudkan oleh Roslan. Tiada masalah kerana sebelum ini juga saya pernah bekerjasama dengan dia.”

Perjawatan Kosong Di Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Perjawatan kosong terkini di Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) sebagai :


1. Pegawai Tadbir
2. Penolong Pegawai Penyelidik
3. Juruteknik Pergigian
4. Pegawai Perubatan
5. Pegawai Kewangan

Tarikh tutup permohonan pada 02 Disember 2013

Maklumat Lanjut Sila klik Di sini

Perjawatan kosong terkini di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM).

Jawatan kosong terkini di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di PPUKM sebagai :

1. Pegawai Psikologi (Klinikal) S41
2. Pembantu Akauntan W17
3. Setiausaha Pejabat N27Tarikh tutup permohonan pada 02 Disember 2013

Maklumat Lanjut Sila Klik Di Sini

Perjawatan Kosong Di Majlis Daerah Kuala Langat

Permohonan dipelawa daripada warganegara Malaysia, keutamaan kepada anak-anak Negeri Selangor yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan kosong seperti berikut :-

1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N27
2. Penolong Pegawi Belia dan Sukan Gred S27
3. Pembantu Kesihatan Awam Gred U17


Cara Memohon
1. Semua permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan Majlis Daerah Kuala Langat berharga RM 1.00 sahaja yang boleh diperolehi dari Bahagian Sumber Manusia, Majlis Daerah Kuala Langat, Persiaran Majlis, Jalan Sultan Alam Shah, 42700 Banting atau muat turun pada link muat turun borang permohonan dibawah.
2. Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dengan kerajaan atau Badan Berkanun atau Penguasa  Tempatan hendaklah melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat Dan Penamatan Perkhidmatan) 2005.
3. Borang permohonan hendaklah disertakan gambar, salinan fotostat kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil persekolahan/  pengajian dan sijil–sijil penghargaan yang telah diakui sah. Nama jawatan hendaklah dicatat di  sebelah kiri sampul surat.
4. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.
5. Tarikh permohonan pada : 18 November 2013 HINGGA 1 Disember 2013.Catatan Am
1. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
2. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah
menganggap permohonan tidak berjaya.
3. Alamat Permohonan:

Yang Dipertua,
Majlis Daerah Kuala Langat,
Persiaran Majlis, Jalan Sultan Alam Shah,
42700 Banting,
Selangor Darul Ehsan

Maklumat Lanjut Sila Klik Di Sini

Perjawatan Kosong Di Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB)

Perjawatan kosong kerajaan terkini Disember 2013 di Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakn untuk mengisi kekosongan jawatn kosong di Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB) sebagai :-

JAWATAN TETAP KANAN.

1. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA, GRED J36
2. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN, GRED W32
3. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN, GRED U32
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI), GRED N22
5. PEMBANTU PENGUATKUASA, GRED N22

JAWATAN TETAP

1. JURUTERA, GRED J41
2. AKAUNTAN, GRED W41
3. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT, GRED F29

Tarikh tutup permohonan pada 03 Disember 2013 (Selasa)

Maklumat Lanjut dan Borang sila klik Di link yang diberikan

Perjawatan Kosong Di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kelantan

Perjawatan kosong terkini di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kelantan. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan  di UiTM Kelantan sebagai :-

1. Penolong Pegawai Perubatan U29Tarikh tutup permohonan pada 28 November 2013

maklumat Lanjut sila klik di Link yang diberikan

Perjawatan Kosong Di Universiti Teknologi Mara (UiTM)

Perjawatan kosong kerajaan terkini disember 2013 di Universiti Teknologi Mara (UiTM) . Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di UiTM sebagai :-

1. Pegawai Teknologi Maklumat F41
2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29Tarikh tutup permohonan pada 02 Disember 2013

Maklumat Lanjut dan Permohonan klik Di Link yang diberikan