ARTIS SEKSI MALAYSIA : KOYAK MATA.... BEB!!

on Thursday, 24 May 2012




                                                                   Lisa Surihani
Fulamak.. seksi siot.. Rabak mata melihatnya. Gambar ini diambil beberapa tahun lalu, sebelum Lisa bergelar Isteri kepada Yusry KRU. Sekarang dah kahwin harap-harap tidak ada la babak aksi seperti ini ye Lisa.



Hannah Tan Berbikini

Hannah Tan ialah seorang artis malaysia yang serba boleh, dia seorang model, tv host, dan penyanyi. dulu dia agak glamour sekejap, disebabkan keseksian dia dan berani buat pose-pose berani mati. tapi sekarang mana dia pergi pun tak tau.. hannah tan jugak agak popular di japan, singapore dan indonesia.



Diana Danielle

Gambar Diana Danielle ketika baru sahaja lepas SPM. Lepas SPM je terus tampil dengan pakaian seksi-seksi belaka.



Nurul Ain Nordin

    Nurul Ain Nordin yang bergambar dalam keadaan berkemban yang agak menghairahkan untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap, tersebar diinternet… Menurut Nurul Ain, gambar tu tak sepatutnya tersebar kerana dalam persetujuan gambar tersebut perlu diedit dahulu sebelum ianya digunakan bagi tujuan promosi.. Nurul Ain juga meminta maaf jika gambar tersebut menyinggung perasaan mana-mana pihak.. Jom kita baca penjelasan Nurul Ain melalui blognya..


        “Ain mintak maaf kalau gambar tersebut menyinggung perasaan sesiapa. ain tau ain bersalah…. tapi percayalah fotoshoot tersebut dilakukan secara tertutup oleh semua pelakon dan beberapa krew yang terlibat untuk fotoshoot poster filem tersebut, tetapi itu bukanlah final product dia. gambar tersebut hanya sparuh sahaja,seperti yang dipersetujui… dan di edit oleh mereka di bahagian graphic untuk tambahkan di hujungnya, bawah sket dari pinggang dan kebawah dengan akar, kurap, kudis, panau untuk memberikan kesan hantu yang muncul tetapi lain gambar yang tersebar.” 

        “Gambar seperti yang dipersetujui untuk final product filem SUATU MALAM KUBUR BERASAP ini sudahpun mendapat persetujuan dari pihak-pihak tertentu untuk pelepasan.. di laman web rasmi SUATU MALAM KUBUR BERASAP ada gambar ain. itulah final product sebenarnya…. apa pun ain cakap, kalau dalam hati korang dah rasa ain jahat, ain buruk, ain itu, ain ini…. ain xleh buat papelah ye… maafkan ain.”



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© TranformaSiSemasA | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO