Showing posts with label macam2. Show all posts
Showing posts with label macam2. Show all posts

Thursday, 15 May 2014

Ustazah Miang


Hati,sifat dan perangan serta keinginan seseorang itu mustahil kita boleh membacanya atau mengetahuinya seperti juga kes ini.dimana sangat tidak dijangka seorang wanita bergelar ustazah sedang kehausan meramas buah dada pelajarnya.

Apa pun kepada sesiapa sahaja jangan lah pandang orang-orang disekeliling kita hanya dari penampilan mahu pun statusnya.kerana jika tidak akibatnya akan seperti pelajar malang ini.

Apa yang admin pelik.ustazah ini dikatakan terlebih dahulu membuat laporan polis selepas meramas payudara pelajar tersebut.agak-agak apa yang ustazah ini fikirkan ye?. dunia2!!….baca sedutan berita di bawah ini.


GAMBAR KATE UPTON TANPA PAKAIAN


kate upton merupakan seorang selebriti di barat yang menjadi kegilaan kerana wajahnya yang comel dan susuk tubuh yang mantap

HOBI LIAR POLIS WANITA,GEMAR LAKUKAN SEKS KETIKA BERTUGAS


Loretta Hernandez
Atlanta: Seorang wanita terpaksa melepaskan jawatannya sebagai anggota polis Georgia selepas dibuktikan gemar mengadakan hubungan seks ketika bertugas.
Bertugas di daerah Rockdale, Loretta Hernandez, 39, meletak jawatan Sabtu lalu selepas mengaku “perangai peliknya” semakin menjadi-jadi ketika bertugas. 
Loretta berkata, dia berasmara dalam sekurang-kurang tiga kejadian, malah pernah terlambat menjawab panggilan dari ibu pejabat semata-mata membolehkan dia menghabiskan ‘aksinya.’ 

Memetik keterangan Sheriff Rockdale, Michael Camp, media tempatan melaporkan, pada ketika tertentu Loretta mengadakan hubungan seks di dalam kereta peronda, di tempat awam dan masih mengenakan seragam polis.
“Dalam kejadian ketiga, Loretta memuaskan nafsunya di luar kereta peronda yang diparkir di luar kawasan perniagaan yang ditutup,” katanya.
Sementara itu, siasatan menunjukkan Loretta berasmara dengan lelaki sama dalam ketiga-tiga kejadian. 

Loretta terpaksa memilih untuk meletak jawatan kerana mengelak dipecat. 
- Agensi



Tuesday, 29 April 2014

13 Gambar Artis Bollywood Vs Holliwood tidak pakai Bra

wanita tidak perlu bercerita dengan menggunakan kata-kata, cukup dengan 
bersikap dan pakaian yang dikenakannya lelaki sudah dapat menangkap cerita 
yang sebenarnya. Seperti yang dilakukan oleh para bintang terkenal ini, untuk
mengatakan tentang tubuhnya yang cantik dan  yang masih kencang mereka 
tidak harus mengatakan kepada setiap lelaki-lelaki yang memandangnya. 













Monday, 28 April 2014

Cara pelik wanita jepun abadikan kenangan semasa mengandung !


Wanita-wanita jepun yang mengandung kini mereka mempunyai hobi yang agak pelik yang mana mereka-mereka ini akan ke studio Photo untuk mengambil gambar mereka semasa mengadung dalam keadaan tanpa pakaian.

Tujuan mereka ini mengambil gambar adalah kerana ini mengabadikan gambar bentuk badan mereka semasa mengadung untuk di simpan dan di tunjukan kepada generasi mereka yang akan datang betapa mulianya sifat-sifat seorang ibu yang berjuang menjaga kandungan nya demi zuriat mereka.
Bagi ibu-ibu muda yang khusunya baru pertama kali mengadung mereka amat teruja dengan apa yang mereka alami oleh itu mereka akan ambil gambar bentuk tubuh mereka tanpa pakaian semasa mengandung, gambar ini akan di simpan dan di frame kan untuk kenangan keluarga mereka.
Dengan gambar ini juga lah mereka-mereka akan mendidik anak-anak mereka supaya menghormati pengorbanan seorang ibu, yang mana ibu bertarung nyawa selama sembilan bulan menjaga kandungan zuriat mereka sebaik mungkin.

Wednesday, 23 April 2014

BINTANG FILEM PORNO TERGAMAM MELIHAT SEMULA AKSINYA

VIDEO COCO VELVETT MENONTON SEMULA AKSINYA

BINTANG FILEM LUCAH TERGAMAM DAN JIJIK MELIHAT SEMULA AKSINYA | Bagaimana reaksi bintang  apabila menonton adegannya sendiri dalam filem? Pasti menarik bukan?

Bintang filem lucah seperti yang sedia maklum melakonkan adegan-adegan yang tidak sesuai langsung ditonton oleh penoton di bawah umur.

Tapi percayakah anda bahawa ada pelakon-pelakonnya yang langsung tidak pernah menonton aksi mereka di kaca television?

Itulah yang berlaku kepada seorang pelakon filem porno yang telah melakonkan hampir 103 filem sejak tahun 2008.

Coco Velvett, 34 mengaku langsung tidak pernah menonton semula aksinya di kaca television.

Beliau kemudian diundang untuk menonton semula aksi lakonannya dan video di bawah adalah aksi beliau oleh Lee Roy Myers dalam rancangan Look At Me Now.

Coco kelihatan tergamam dengan aksinya, malah ada ketikanya beliau mendakwa seperti mahu termuntah melihatnya.



ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

Tuesday, 15 April 2014

Bertudung Menari Dan Menunjukan Bahagian Melampau Di Internet



Dunia Akhir Zaman !! Video Gadis Bertudung Menari Dan Menunjukan Bahagian Melampau Di Internet | Tanpa perasaan malu dan pun segan silu, gadis bertudung ni menari dengan menunjukkan bahagian-bahgaian yg tak sepatupnya dilakukan oleh wanita muslim ataupun wanita bertudung. Inilah dunia akhir zaman yg mana wanita sudah hilang rasa malu untuk melakukan perkara-perkara yg dilarang dalam Islam...

Lihat video di bawah: 

LIYANA SUZANA AJAK BERNIAGA SEJAM RM800

perh sampai cmni sekali nak cari duit secara terang-terangan post kat group-group demi mencari duit itulah dunia sekarang sanggup buat apa sahaja asalkan dapat duit berikut apa yang diluahkan



Friday, 11 April 2014

Jenama Kondom paling Popular

Beberapa kondom yang dihasilkan mengikut jenama popular dengan menggunakan slogan asal mereka dan jelas mempunyai makna yang tersurat serta jelas maksudnya. Memang hampeh, tapi kreatif.